Přejít k hlavnímu obsahu

Comeback jako hrom! KennyS po 6 letech opouští G2, zahraje si spolu s NBK

15. 11. 2022 | 14:30 Counter-Strike 2 Přestup
Na tenhle den fanoušci čekali. Někdejší sniper číslo jedna opět vezme do rukou proslulý „Magic Stick“ a bude brázdit vody světového Counter-Striku. Kenny „kennyS“ Schrub se po letech opět spojí s Nathanem „NBK“ Schmittem. Společný cíl? Zahrát si na domácím Majoru.
Kenny „kennyS“ Schrub
Kenny „kennyS“ Schrub
Zdroj: G2 Esports

Major šampion a nejužitečnější hráč DreamHack Open Cluj⁠-⁠Napoca 2015 se vrací na turnajovou scénu. Kenny „kennyS“ Schrub měl ještě před půl rokem posílit VALORANT sekci OG, místo toho ale zůstává na poli Counter-Strike: Global Offensive. V akci se naposledy představil na IEM Winter 2021, od IEM Katowice v témže roce však seděl na lavičce G2 Esports. S touto organizací se v úterý po téměř šesti sezónách rozloučil.

27letý hráč si po dlouhých letech působení na světové špici dal pauzu od neustálého grindu a věnoval se tvorbě obsahu. Na stole mu však přistála nabídka, aby ještě přece jenom oprášil „Magic Stick“ a znovu ukázal svůj um na světových turnajích. Když byl Bryan „Maka“ Canda posazen na lavičku ve Falcons, okamžitě se o něm hovořilo jako o kandidátovi číslo jedna. Spekulace se vyplnily a přestup je na světě.

V jednom týmu se někdejší rival Ladislava „GuardiaN“ Kovácse potká s Nathanem „NBK“ Schmittem, s nímž před sedmi lety opanoval Major v Rumunsku. Právě zkušený kapitán ví nejlépe, čeho je kennyS schopný a jak z něj vymáčknout maximum. Otázkou jen zůstává, kde jeho maximum po hráčské pauze bude. Hlavní motivace je jasná, společně se poprvé v historii představit publiku na domácím Majoru.

Posílená sestava týmu Falcons:

 Francie  Ali „hAdji“ Haïnouss
 Francie Jordan „Python“ Munck-Foehrle
 Francie Kevin „misutaaa“ Rabier
 Francie Nathan „NBK“ Schmitt
 Francie Kenny „kennyS“ Schrub

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.