Přejít k hlavnímu obsahu

Přidej se k bladeovi a vyzvi f0resta nebo pashu. Community Clash o 1 milion dolarů započal

17. 11. 2022 | 20:13 Counter-Strike 2 Turnaj
Světoznámé týmy G2 Esports, NAVI, Astralis, globální hvězdy GeT_RiGhT, f0rest, pasha nebo kennyS a vedle nich Roman „blade“ Pilný. O čem to mluvíme? O dalším komunitním střetnutím na platformě FACEIT. Český streamer a bývalý elitní střelec byl vybrán jako zástupce česko-slovenské kotliny, aby utvořil klan, který se zapojí do boje o rovný 1 milion dolarů.
Roman „blade“ Pilný
Roman „blade“ Pilný
Zdroj: blade (s povolením)

Česko-slovenská CS:GO scéna se může ukázat v parádním světle. Stačí jenom přijmout výzvu Romana „blade“ Pilného, připojit se do klanu a jít do boje. Zapojit se do boje o krásný prize pool může naprosto každý! Hraní funguje na stejném principu jako normální FACEIT, jen proti sobě hrají pouze členové klanů.

Své klany má celá řada světových hvězd, streamerů či předních týmů. Komu se poštěstí, ten může tváří v tvář vyzvat třeba OhnePixela nebo bývalou světovou jedničku Christophera „GeT_RiGhT“ Alesunda. Kompletní výpis klanů najdete na oficiální stránce. Je však jasné, že blade je v opravdu vybrané společnosti.

Při zápasech získáváte FACEIT elo, ale hlavně sbíráte body do klanové tabulky. 25 nejlepších klanů ze základní části, která potrvá do 29. listopadu, postoupí do další fáze. Postupně se bude síto zužovat a finální destinací bude DreamHack Valencia, kde se čtyři nejlepší klany utkají o titul nejlepší CS:GO komunity.

Blade při posledním střetnutí vybojoval 8. místo z 32 účastníků a nyní míří ještě výše. Pomoci mu k tomu může naprosto kdokoliv, čehož si streamer váží, a proto vedle parádního prize poolu přispěl nebývalou porcí odměn pro domácí hráče. Do slosování o ceny se dostanete už pouhým odehráním jednoho klanového zápasu, stejně jako za největší aktivitu či za největší počet nahraných bodů. Motivací je spousta.

Jednoduše platí: čím více hráčů se zapojí, tím větší je šance na úspěch. A také tím více odměn mezi domácí komunitu blade rozdá. Na výpis odměn při počtu zapojených hráčů se můžete podívat tady, další ceny najdete tady. Během celé akce budou navíc u bladea na streamu dropovat také FACEIT pointy.

Pokud rádi trávíte večery u hraní FACEITu, připojit se ke klanu a pomáhat jedinému domácímu zástupci mezi světovou smetánkou je hezkou přidanou hodnotu. Vše do detailu popsal blade i v představovacím videu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.