Přejít k hlavnímu obsahu

Mistr a vicemistr světa opět spolu. Slovenská hvězda míří do SINNERS

18. 11. 2022 | 09:50 Trackmania Přestup
Nový přírůstek do rodiny hříšníků oznámila ve čtvrtek večer liberecká organizace SINNERS. Trackmania sekci rozšiřuje nejúspěšnější slovenský hráč Marek „tween“ Pacher.
tween a Kappa už se v jednom týmu potkali
tween a Kappa už se v jednom týmu potkali
Zdroj: Sampi

SINNERS začali podporovat Trackmanii letos v březnu, kdy podepsali někdejšího světového šampiona Martina „Kappa“ Krompolce. Ten strávil většinu své kariéry v zahraničních týmech, zajezdil si mimo jiné za oficiální virtuální odnož McLarenu. Příležitost reprezentovat opět českou organizaci si nenechal ujít.

Nově už navíc nebude v sestavě sám. SINNERS se rozhodli angažovat dalšího hráče ze zahraničního týmu, tentokrát jde o slovenskou hvězdu Martina „tween“ Pachera. Čtyřnásobný vicemistr světa už více než 10 let patří mezi stálice Trackmania scény, proto je jeho návrat do lokálního týmu velkou událostí.

Kappa a tween se spolu před osmi lety krátce potkali v eSubě, nejúspěšnější období si ale zažili v letech 2018 a 2019 v týmu Sampi. Ze světového šampionátu si totiž odvezli zlato i stříbro, v té době neměli konkurenci. Po této štaci se jejich cesty rozešly do Veloce Esports a Pittsburgh Knights, nyní se ale opět střetávají.

Tween se po slabším období vrací do formy, na World Cupu a Arctic Gaming Experience se dokonce umístil lépe než Kappa. S týmem orKs GP Numelops navíc vyhrál Trackmania Masters, ten ale nyní opouští. Aktuálně sice není kvalifikovaný do nejvyšší evropské ligy, s Kappou ale po letech opět vytvoří silné duo.

Štítky: trackmania, SINNERS, tween
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.