Přejít k hlavnímu obsahu

Předpokládaný výpadek serverů je 48 hodin! Možná se však nudou neukoušeme

19. 11. 2022 | 07:53 Fortnite Spekulace
Podle některých úniků je už jisté, že po skončení live eventu nastane velký výpadek serverů. Na základě informací získaných ze souborů hry budou servery offline až 48 hodin. Možná na nás přesto čeká jedno velké překvapení!
Black hole na konci 10. sezóny
Black hole na konci 10. sezóny
Zdroj: Epic Games

Stejně jako u konců předchozích kapitol se po skončení live eventu zobrazí obrazovka „Pokračování...“. Jakmile živá událost skončí, servery hry budou celosvětově vypnuty.

I když se to stalo i v minulosti, stále to pro někoho může být šok. Po představení režimu Zero Build se do hry připojila spousta nových hráčů. Pro někoho to tak bude poprvé, co zažije tento fenomén černé díry.

S tou se nedá nic dělat. Budeme tak muset být trpěliví a počkat si na den, kdy budou servery znovu spuštěny a ve hře na zcela novém ostrově opět vyjde slunce.

Na základě časové osy, která je aktuálně ve hře, živá událost začne ve 22 hodin našeho času 3. prosince 2022. Jakmile skončí přibližně 10minutová show naskočí 48hodinová odstávka. To naznačuje, že Kapitola 4 oficiálně začne až 5. prosince 2022.

Zatímco po období výpadku bude skutečně následovat obrazovka „Night Night alias Black Hole/To Be Continued“, neexistuje žádné oficiální potvrzení, jak bude vlastně výpadek 48 hodin vypadat. Podle nejnovějšího objevu v souborech to vypadá na novinku. Režim související s příběhem, kde možná budeme moci hrát aspoň z lobby. To vše během výpadku!
 

Přestože zatím není nic potvrzeno, je možné, že nebudeme muset celých 48hodin jen koukat na černou díru. Vývojáři hry celý rok testují Unreal Engine 5, aktualizace by tak mohla být rychlejší. Bude sice přidána spousta nového obsahu, ale času na aktualizaci a následné testování hry bude dostatek. A snad i na malé překvapení při čekání.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.