Přejít k hlavnímu obsahu

Odměna z Bounty Board do 30 sekund po přistání? Není problém!

20. 11. 2022 | 14:28 Fortnite Tutorial
Po celém ostrově je roztroušeno mnoho Bounty Boards a jeden z týdenních úkolů je vzít bounty do 30 sekund po přistání. Pokud hrajete již více sezón, tak si říkáte, že přesně víte, kde jsou. To je přeci snadné, přistanete, běžíte k ní. A ona nikde!
Bounty Boards ve Fortnite
Bounty Boards ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Dost možná radíte dalším hráčům z hlavy kde na sto procent je a ejhle, tuto sezónu už tam není. Zde je mapa lokací, kde je najdete. Ta aktuální!

Všechny bounty mají v běžném režimu jedno společné. Poskytují přibližné zobrazení nepřátel, které máte v určeném čase najít a zneškodnit je výměnou za zlaté cihly. Chvílemi je lov snadný, jindy se protivníkům daří unikat.

Vzhledem k tomu, jak obtížné mohou někdy být, mnoho hráčů je ignoruje. Aby Epic Games napravil tuto chybu a přiměl nás stát se lovci odměn, nabízí 20 000 XP jen za interakci s tabulí. Ani nemusíte bounty vyhledávat a dokončit.

Na herní mapě najdete celkem 30 Bounty Boards. Můžete ji vzít kdekoliv k dokončení výzvy.
 

Polohy bounty tabulí
Polohy bounty tabulí
Foto: fortnite.gg

Chcete-li si ušetřit čas a námahu, je nejlepší označit si místo na minimapě před seskokem z autobusu. Výhodné je i označit si jej někde mimo frekventované lokace, kde můžete v klidu přistát, aniž byste museli jít hned do boje. 

Jakmile přistanete, běžte hned k bounty, aniž byste ztráceli čas. Po dokončení může začít v klidu hledat zbraně a užívat si svých těžce vydělaných 20 000 XP.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.