Přejít k hlavnímu obsahu

Flashback Messi! Ve FIFA 23 se připravuje luxusní SBC

25. 11. 2022 | 09:33 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Lionel Messi, jeden z nejlepších fotbalistů všech dob, se dle informací Fut Sheriffa dočká v nejbližších dnech své třetí speciální karty ve FIFA 23. Po POTM a Champions League bude Lionel Messi další Messiho verze Flashback. Argentinec bude v pořadí sedmý s touto verzí karty.
Lionel Messi SBC
Lionel Messi SBC
Zdroj: twitter.com/FutSheriff

Legenda Barcelony se konečně ve FIFA 23 podívá na jednu ze svých historicky nejhranějších pozic - CF. Podle statistik transfermarkt.com odehrál Lionel Messi na pozici falešné devítky 302 zápasů, během kterých vstřelil 307 branek a na 134 jich přihrál.

Argentinský kouzelník se pohyboval ve středu hřiště především během svých nejslavnějších let pod Pepem Guardiolou. V sezóně 11/12 dokonce Messi vstřelil v La Lize z pozice CF hned 50 branek! Jeho Flashback karta se ale vrátí do let dávnějších.

UPDATE: Messi by se měl nakonec pohybovat na pozici RW.

Dynamická fotografie u leaknuté karty na Twitteru Fut Sheriffa napovídá, že se jedná o návrat do roku 2009. Použitá oslava je konkrétně z finále Ligy mistrů mezi Barcelonou a Manchesterem United, kdy Messi zvyšoval hlavičkou na 2:0 a potvrdil vítězství španělského klubu.

Statistiky jsou pouze predikcí, nejsou oficiálně potvrzeny.

Štítky: fifa, Messi, SBC
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).