Přejít k hlavnímu obsahu

KennyS je zpátky. Obstojí dnes proti medailistům Tipsport MČR CS:GO?

24. 11. 2022 | 10:09 Counter-Strike 2 Preview
Po více než rok a půl dlouhé pauze se Kenny „kennyS“ Schrub vrací na profesionální scénu. Čtvrteční zápas navíc absolvuje proti českému vyzyvateli, Dynamo Eclot ještě neukončilo letošní sezónu a přijalo pozvání do druhého turnaje CCT pro severní Evropu.
kennyS vs. capseN
kennyS vs. capseN
Zdroj: Falcons / PLAYzone

CCT North Europe Series 2 je lépe obsazeným turnajem než jeho první vydání. Už ve swissu najdeme čtyři týmy z nejlepší světové padesátky a další čtveřici z další desítky. Boj ve swissu tak bude opravdu náročný. Mezi pozvanými celky najdeme i Dynamo Eclot a eSubu, první jmenovaný čeká první kolo ve čtvrtek.

DNE si po středečním vypadnutí ze Sazka eCUPu budou chtít spravit chuť proti soupeřům z Francie. Team Falcons čeká čtvrtý zápas po příchodu Kennyho „kennyS“ Schruba, aktuálně má na kontě dvě porážky v řadě. Uštědřit sokolům další budou chtít bronzoví medailisté z Tipsport MČR CS:GO, kteří sice umístili Lukáše „capseN“ Koláčného na přestupovou listinu, ale letošní sezónu ani přesto ještě neukončili.

Porovnání české a francouzské scény proběhne ve čtvrtek od 13:00. O den později od 10:00 vykročí do šestnáctičlenného swissu také eSuba, jejímž prvním oponentem bude evropská sestava Endpoint. Také ta si v posledním měsíci prošla změnou, opustil ji totiž někdejší Major šampion Markus „Kjaerbye“ Kjærbye.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.