Přejít k hlavnímu obsahu

Další změna. EA Sports upravují pravidla swapů, jaká je současná hranice?

29. 11. 2022 | 20:10 EA SPORTS FC 24 Update hry
Netrvalo dlouho a vývojáři FIFA 23 z EA Sports znovu upravili pravidla World Cup Swaps. Poté, co omezili počet zápasů ve speciálním přátelském utkání MS na deset za hodinu, přišla v úterý večer další změna. Nově mohou hráči odehrát šedesát utkání za 24 hodin, hodinový limit je pryč. Pro majoritu běžných hráčů je update pozitivní.
FIFA 23 World Cup Swaps
FIFA 23 World Cup Swaps
Zdroj: EA Sports

Hranice deseti zápasů na hodinu se nesetkala s kladnou reakcí komunity. Většina utkání se zlatým gólem trvá 1-2 minuty, za hodinu jich tak lze zvládnout rozhodně více než deset. Úkoly, jež by jinak hráčům zabraly několik hodin, se minimálně dvojnásobně protáhly.

Odpověď EA Sports na volání komunity ale byla rychlá. Místo deseti špílů za hodinu je nově limit nastaven na šedesát za den. Čekání je minulostí. Pokud se uživatelé nerozhodnou pro nepřetržitý několikahodinový grind WC Swapů v přátelácích, změna se jich nedotkne.

Od pátku 11. listopadu do 4. ledna, kdy promo končí, můžou hráči získat až 50 žetonů FIFA World Cup Swaps. Na nejlepší odměnu, kterou je Patrick Vieira World Cup Icon, je třeba nastřádat 40 žetonů.

Štítky: fifa, update, EA Sports
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).