Přejít k hlavnímu obsahu

Odhaleno! Dr Disrespect dostal sedmidenní zákaz ve Warzone za jediné sprosté slovo

2. 12. 2022 | 08:17 Warzone Zajímavost
Herní vývojář a známý streamer Dr Disrespect odhalil, za co přesně si vysloužil ban ve zbrusu novém titulu Call Of Duty: Warzone 2.
DrDisrespect
DrDisrespect
Zdroj: DRDISRESPECT

Komunita hráčů Call Of Duty byla zmatená, ba přímo otřesená, když zjistila, že po několika dnech byl na 7 dní vykázán z nové battle royale hry od Activisionu známý a zároveň kontroverzní streamer, Guy „Dr Disrespect“ Beahm.

Tomu samozřejmě není slovo ban cizí, před několika lety byl třeba ze stále záhadných důvodů vyhozen z Twitche. Zákaz z minulého týdne si tentokrát vysloužil za zneužívání tzv. proximity chatu. To je šikovná součást hry, která vám umožňuje komunikovat s ostatními hráči, když jste u nich dostatečně blízko. 

„Asi bych měl na tomhle účtu vychladnout, kamarádi,“ prozradil Beahm  a zároveň dodal: „Tohle ani není můj účet. Ten druhý mi na sedm dní zabanovali za používání proximity chatu, věřte tomu nebo ne.“ A když pak ještě četl otázky diváků, dozvěděli jsme se podstatu celé věci: „Nebylo to za slovo p*ssy, že ne? Ano, bylo,“ odpověděl Dr Disrespect chladnokrevně.

Sám streamer z celé věci není vůbec nadšený a domnívá se, že Activision to udělal jen proto, aby z něj udělal exemplární případ, a že už ve hře zažil mnohem horší případy.  Jak se na to koukáte vy?

Štítky: Dr Disrespect
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.