Přejít k hlavnímu obsahu

Astralis nejsou daleko od vrcholu, tvrdí dev1ce. Chce být znovu na trůnu

4. 12. 2022 | 08:00 Counter-Strike 2 Rozhovor
Dev1ce se v rozhovoru pro Pley.gg rozpovídal o jeho návratu k Astralis, o své aktuální formě i nejbližších plánech. „Kontaktovaly mě i jiné organizace, také některé, které byly velmi zajímavé. Ale jakmile do toho vstoupili Astralis, nebylo v mé hlavě pochyb," přiblížil dánský střelec průběh jednání.
Nicolai „device“ Reedtz
Nicolai „device“ Reedtz
Zdroj: Astralis.gg

Návrat dánského hráče Nicolaie „device“ Reedtze do jeho bývalého týmu Astralis s sebou nese velké množství nezodpovězených otázek. Na některé z nich se 27leté hvězdy zeptal reportér dánského novinkového webu Pley.

Jedním z hlavních témat celého rozhovoru byly neuspokojivé výsledky dánského týmu. Device si ale nemyslí, že by Astralis byli daleko od vrcholu. „Když jste tady, opravdu nemáte pocit, že jste „daleko“. Výsledky se nedostavují, to vidí každý,“ je si zkušený sniper vědom. „Podívejte se ale na naše dobré přátele a kolegy tam venku - není tak snadné udržet se na vrcholu a žádnému týmu se to nedaří po dlouhou dobu,“ poukazuje device.

Astralis měli na rozdíl od jiných týmů tu možnost přes Major pracovat na taktikách a struktuře hry. To by podle dánského ostrostřelce mohla být jejich výhoda.

V další části rozhovoru se device rozpovídal o nabídkách od jiných organizací. Astralis rozhodně nebyli jediní, kteří se pokoušeli device ulovit. Jak je nám již známo, všechny z nich odmítl. „Kontaktovaly mě i jiné organizace, také některé, které byly velmi zajímavé. Ale jakmile do toho vstoupili Astralis, nebylo v mé hlavě pochyb,“ řekla dánská legenda. „Projekt je důležitý. Je i důležité, že jsem přesvědčen, že vybudujeme tým a organizaci, která bude opět bojovat o největší tituly. K tomu jsem se upsal, to cítím každý den, a dělat to se dvěma z mých nejlepších přátel ve hře a v Astralis je úžasné,“ pochvaluje si device.

Device dále uvedl, že se těší, až bude zase součástí celého dění a dělá maximum pro to, aby se vrátil ve své plné síle. Jak si povede, budete moct sledovat již tuto neděli v play-off části CCT North Europe Series 2.