Přejít k hlavnímu obsahu

Odpočítáváme hodiny do live eventu! Živě ho můžete sledovat s českými tvůrci

3. 12. 2022 | 10:50 Fortnite Zajímavost
Novou kapitolu tu máme dříve, než si kdo na začátku té současné myslel. Dnes od 22 hodin nás tak již čeká nejočekávanější událost ve Fortnite. Než však poprvé nastoupíme do autobusu objevovat zcela nový ostrov užijeme si live event.
Upoutávka na live event
Upoutávka na live event
Zdroj: Epic Games

Událost můžeme prožít v samotné hře nebo třeba společně u živého přenosu oblíbených českých youtuberů a streamerů. Jedná se o přelomové momenty ve hře. Očekává se tedy, že událostí nás provede hned několik českých tvůrců. Přinášíme tak jejich základní přehled společně s informací, kde je můžete sledovat.

Zabydlet se můžete například u Alkana, nejznámějšího česko-slovenského tvůrce obsahu Fortnite, kterého netřeba ani přestavovat. Streamuje a tvoří videa na Youtube již od samého počátku vzniku hry a nevynechal ani jeden jediný den, kdy by nevydal video. Díky možnosti vyšší kvality streamu, který nabízí oproti Twitchi aktuálně Youtube, je poslední dobou více živě k vidění na jeho druhém kanálu Alkan Extra, kde se s ním můžeme vidět i během sobotního eventu.

Určitě stojí za to, již od 16 hodin, najít kanál Youtubera Pajus4. Mimo live eventu bude ve vysílání pokračovat i po vypnutí serverů! Až do začátku nové kapitoly bude odhalovat, co nás čeká. Bude se tak jednat pravděpodobně o nejdelší stream! Jeho zaměření je především na leaky a samozřejmě i příběh hry. Leakům se věnuje už dlouho, a je zárukou toho, že jeho odhady jsou z naprosté většiny správné. 

Profesionální Fortnite scénu zastoupí Wraxx. Jeho pohled na případné leaky a odhady nové mety rozhodně stojí za to. Je taktéž jedním z mála, kdo zůstává věrný Twitchi. 

Vynechat rozhodně nemůžeme ani youtubera VarmiLP. Dlouhou dobu komunita netušila, jak Varmi vypadá. Nedávno se ale ale konečně rozhodl odhalit a můžeme si tak poprvé užít jeho vysílání live eventu i s webkamerou. 

Českou scénu na Twitchi zastoupí také třeba D3jvr nebo Petr Skutik. Rozhodně tak máme na výběr a bude na co koukat. Pokud vysílání nestihnete, tak nezoufejte. Mnoho českých tvůrců ze streamů vydává videa nebo záznamy na svých kanálech a můžete si tak jejich reakce pustit později.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.