Přejít k hlavnímu obsahu

Listopadovou královnou CZ/SK Twitch scény je česká stálice Viktorkaa

6. 12. 2022 | 10:20 Twitch
Listopad byl na Twitchi opravdu nabitý. Konkurence vystrčila růžky a na seznamu je pár nových jmen. Navíc lidé koukali opravdu hodně, o čemž svědčí i neuvěřitelně vyrovnaná čísla, která se v některých případech liší pouze v řádu desítek. Kdo jsou tedy nejpopulárnější streamerky za listopad 2022?
Top 10 streamerek za listopad
Top 10 streamerek za listopad
Zdroj: Twitch

1. místo

Pro korunu si v listopadu došla Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčková. S naprostým přehledem a 37 335 zhlédnutými hodinami jí právem patří nejvyšší pozice v tomto žebříčku. Dvě třetiny svého odvysílaného času věnovala GTA V, což se ve výsledku ukázalo jako správná volba. Rozhodně jí také dopomohl úspěšný narozeninový stream, který pojistil náskok nad konkurencí. Může se pyšnit dokonce i nejvyšším průměrným počtem diváků během jejích streamů (257).

Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčková
Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčková
Zdroj: Twitch

2. místo

Na stříbro dosáhla za měsíc listopad Marie „mayyya“ Linartová. Ta si počínala na streamech tak úspěšně, že na vítězku ztratila pouze v průměru 5 aktivních diváků. Důležitější číslo je však 29 411 co do počtu zhlédnutých hodin, které ji vyšvihlo až na druhou příčku. Hrám ale nevěnovala tolik pozornosti jako sledování jiného obsahu a pokecu.

Marie „mayyya“ Linartová
Marie „mayyya“ Linartová
Zdroj: Twitch

3. místo

Tereza „itsterez“ Herzánová letos ještě neopustila stupně vítězů. Za listopad jí náleží sice ten nejnižší vítězný stupínek, ale konzistentnost ji pravidelně odměňuje vysokými čísly. Za bronz může 28 264 zhlednutých hodin, věnovaných především pokecu a CS:GO, jak jsou již diváci zvyklí.

Tereza „itsterez“ Herzánová
Tereza „itsterez“ Herzánová
Zdroj: Twitch

4. místo

Za stupni vítězů to bylo mezi zbytkem opravdu těsné. Nejlépe z toho ale vyšla streamerka andullie s 22 620 zhlédnutými hodinami. Andullie pokračuje v postupném budování své komunity krůček po krůčku a postupně se dostává na vyšší pozice tohoto žebříčku. V listopadu se s diváky věnovala primárně pokecu a Dark Souls 3.

andullie
andullie
Zdroj: Twitch

5. místo

Šárka „Claina“ Štvrtňová odvysílala ze všech na tomto seznamu nejméně hodin, přesto když už stream zapnula, diváci se hrnuli. Čtvrtá pozice ji unikla o kousek, takže s 22 330 zhlédnutými  hodinami uzavírá nejsledovanější pětici. Drtivou většinu listopadového času věnovala Claina hraní World of Warcraft.

Šárka „Claina“ Štvrtňová
Šárka „Claina“ Štvrtňová
Zdroj: Twitch
6. místoArennthia20 004 zhlédnutých hodin
7. místohenicek19 942 zhlédnutých hodin
8. místoMullersie19 887 zhlédnutých hodin
9. místoTheresaBluesberry18 412 zhlédnutých hodin
10. místofufinkaa17 596 zhlédnutých hodin
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.