Přejít k hlavnímu obsahu

Zaklínač v battle passu? Epic Games předčasně naděluje

6. 12. 2022 | 09:00 Fortnite Update hry
The Witcher's Geralt of Rivia přichází spolu s Doom Slayerem a dalšími skiny do nové kapitoly. Nejste jisti, jak Geralt skin získat? Zde je vše, co potřebujete vědět.
The Witcher's Geralt of Rivia
The Witcher's Geralt of Rivia
Zdroj: Epic Games

Nejnovější éra Fortnite je tady, kapitola 4 sezóna 1 byla konečně odhalena. Musíme se vypořádat se zbrusu novou mapou, zbraněmi a dalšími novinkami.

A víme, že mapu bude brázdit i spousta nových postav. Například dlouho očekávaný skin série Icon MrBeast nebo právě Geralt z Rivie ze série Zaklínač. Ten je nepochybně jedním z nejslibnějších spoluprací v nové kapitole.
 

Zaklínač ve Fortnite
Zaklínač ve Fortnite
Foto: Epic Games

Jistě jste si všimli, že Zaklínač se objevil již v upoutávce. Co je však překvapivé, je že namísto v item shopu ho Epic Games naděluje rovnou v battle passu.

Přestože běžné skiny lze získat plněním battle passu, hlavní hrdina Zaklínače bude vyžadovat trošku větší úsilí k jeho odemknutí. Geralt se totiž neodemkne okamžitě. Stejně jako před ním Indiana Jones a The Foundation, i Witchera bude možné odemknout až po nějaké době. Přesněji 7. února 2023.
 

Geralt v načítací obrazovce Fortnite
Geralt v načítací obrazovce Fortnite
Foto: Epic Games

Až tento den nastane, je pravděpodobné, že dostaneme řadu úkolů ke splnění, než ho získáme do inventáře. Když se však ponoříte do nejnovější sezóny, uteče ten měsíc rychleji než jedna hra ve Fortnite.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.