Přejít k hlavnímu obsahu

Po 1455 dnech se vrátil emote Tidy! Obrovská chyba, kterou zřejmě někdo odskáče

6. 12. 2022 | 18:39 Fortnite Zajímavost
Emote Tidy se vrátil do obchodu s položkami po 1455 dnech! Je to jeden z nejvyhledávanějších a nejkontroverznějších tanců, které ve hře existují. Poprvé byl vydán v kapitole 1 sezóně 3 a okamžitě se stal v komunitě populární. Zde je ovšem počátek všech problémů.
Emote Tidy
Emote Tidy
Zdroj: Epic Games/Twitter/fortbrleakks

Emote je založen na tanci, který předvedl Snoop Dogg ve videoklipu k jeho písni z roku 2004 „Drop It Like It's Hot“. Na základě spekulací zřejmě Epic Games použil tanec bez předchozího povolení nebo domluvy s umělcem. Jakmile to Snoop Dogg zjistil, mluvilo se o žalobě. K té však nakonec nedošlo. Epic Games tanec Tidy odstranil z item shopu, ten neměl už nikdy spatřit světlo světa. A tak tomu až do dnes bylo. 

Jak trefně shrnul leaker iFireMonkey, „Někdo udělal oopsie.“. Zdá se, že zaměstnanec Epic Games omylem přidal kontroverzní tanec zpět. Vzhledem k tomu, o jak obrovské sumy peněz za autorská práva se jedná, ji zaměstnanec dost možná udělal naposledy.

Bohužel, asi dvě hodiny po vydání a objevení chyby, byl z obchodu s položkami odstraněn nejen Tidy, ale rovnou celá sekce „Vaulted a Year or More“. Po odstranění oficiální status Epic Games potvrdil totéž.

Nebyl však zmíněn žádný důvod. Dá se s jistotou předpokládat, že budou zavedena přísnější opatření. Je potřeba zajistit, že Tidy už nikdy nebude přidán zpět do obchodu s položkami.

Těm pár šťastlivcům, kteří si ho stihli koupit před jeho odstraněním, prozatím nic nebrání v tom, aby si ho ponechali.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.