Přejít k hlavnímu obsahu

Zklamání na Bali i v Kodani, závěr sezóny a pikantní přestupy. PLAYzone Podcast se vrací po měsíci

7. 12. 2022 | 11:41 Counter-Strike 2 PLAYzone
PLAYzone Podcast se po měsíční pauze vrací s trojicí moderátorů. Kany, Sphexxai a Mishek se ohlédnou za událostmi posledních týdnů a podívají se na to, co nabídne zbytek roku.
PLAYzone Podcast 36. díl
PLAYzone Podcast 36. díl
Zdroj: PLAYzone

36. pokračování PLAYzone Podcastu bude jedno z letošních posledních. Jakub „Kany“ Jícha, Michal „Mishek“ Kabele a David „Sphexxai“ Jelínek se s odstupem a dostatečným načerpáním informací podívají na zoubek posledním velkým turnajům i dopadům nedávného CS:GO updatu, který přinesl mapu Anubis.

Důležitým segmentem budou samozřejmě také dvě mezinárodní vystoupení českých a slovenských hráčů. Proč nikdo neuspěl na Red Bull Flick ani mistrovství světa reprezentací? Chybět ale mimo to nebudou ani přestupy, ať už oznámené, tak i ty, které scénou kolují jako spekulace. Nenech si to dnes od 17:00 ujít!

Štítky: PLAYzone Podcast
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.