Přejít k hlavnímu obsahu

Nejsledovanější streamerky roku 2022. Poznáte, kdo je na fotce?

13. 12. 2022 | 15:49 Twitch
Blíží se čas vánoční a PLAYzone si letos s vámi zahraje hádankovou hru. Protože se žebříčky streamerek na české scéně těšily vysoké popularitě, počínaje dneškem vám představíme pravidelné účastníky ze svátečního hlediska. Dokážete podle podoby v dětství uhodnout, o koho jde?
Hádej kdo!
Hádej kdo!
Zdroj: PLAYzone

Rok 2022 byl pro český a slovenský Twitch zajímavý. Kromě stálic se na scéně objevily i nové hvězdy, streameři a streamerky každý měsíc pilně bojovali o zástupy diváků. Několik ze zástupkyň domácí scény tak dobře, že se pravidelně umisťovaly v našem žebříčku top streamerek  mezi nejlepší desítkou, co se sledovaných hodin týče. Pojďme si otestovat, jak dobře znáte známé tváře ve skutečnosti.

Do Vánoc ještě zbývá několik dní a my vám je zkrátíme pomocí hádanek. A co budete hádat? Samozřejmě že jednu z osobností, která má za sebou úspěšný rok 2022 na Twitchi a pravidelně tak vystupovala v našem žebříčku.

Další den kromě správné odpovědi odhalíme i zákulisní info o tom, jak to se svátky má právě tato streamerka. Zároveň také představíme fotku, které vás dovede k odhalení další hvězdy!

Poznáváte streamerku na fotce níže?

Streamerka na fotce vpravo
Streamerka na fotce vpravo
Zdroj: PLAYzone
Štítky: TOP 10 CZSK, Twitch
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.