Přejít k hlavnímu obsahu

MrBeast přináší do Fortnite extrémní výzvu o 1 milion dolarů!

13. 12. 2022 | 10:35 Fortnite Turnaj
Je to poprvé, co se mohou hráči utkat ve všech regionech o hlavní cenu, bez ohledu na jejich soutěžní úroveň. MrBeast je známý jako tvůrce, dárce a podnikatel pro své hříšně drahé kaskadérské kousky, při kterých rozdává svým fanouškům a komunitě zdarma peníze a majetek.
MrBeast loading screen
MrBeast loading screen
Zdroj: Epic Games

Zdá se, že podobný trend sleduje i v tomto turnaji ve Fortnite, protože je připraven rozdat rovný milion dolarů hráči, který úspěšně zvládne výzvu a dosáhne nejvyššího skóre. Stačí skočit na ostrov vytvořený společností Atlas Creative, kde se v zážitku inspirovaném MrBeastem budete muset vyhýbat nebezpečí, sbírat mince a přežít extrémní výzvy, abyste získali potřebné skóre. Ve všem vás samozřejmě tlačí čas. 

padák Beast Brella
padák Beast Brella
Foto: Epic Games

Hráč s nejvyšším skóre na konci vyhrává hlavní cenu jednoho milionu dolarů. Překonávat skóre nejvyššího můžete začít od 17. prosince. Mapu najdete v záložce Competitive v nabídce Discover. Můžete zkusit tolik pokusů, kolik jen chcete. Jakmile bude zápas ukončen, nejvyšší získané body určí vaše celosvětové umístění. Podle oficiálního blogu budou mít hráči, kteří nevyhrají hlavní cenu, stále šanci vyhrát. Prvních 100 000 nejlepších hráčů v celé výzvě dostane padák Beast Brella. 

Icon series MrBeast
Icon series MrBeast
Foto: Epic Games

Pro hráče, kterým se nepodaří dosáhnout na hlavní cenu, má však MrBeast připraveny i další úkoly za odměny v podobě kosmetiky zdarma. Kromě deštníku můžete na mapě za úspěšné splnění menších questů získat sprej MrBeast a loading screen. 

Icon series MrBeast
Icon series MrBeast
Foto: Epic Games

Ostrov, na kterém se celé nebezpečí odehraje, bude spuštěn 13. prosince, takže budete mít čas na procvičení, než vše začne naostro 17. prosince. Mapa bude přístupná z obrazovky Discover nebo pod kódem ostrova 7990-6907-8565.

emote MrBeast
emote MrBeast
Foto: Epic Games

V item shopu nemůže chybět k zakoupení Icon series skin MrBeast nebo rovnou dva celé balíčky, které budou obsahovat skiny, krumpáč, wrap, batoh a padák. Kromě skinu s doplňky vyjde i emote Make It Rain, ale ve stylu MrBeast. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.