Přejít k hlavnímu obsahu

Shrnutí Twitche za rok 2022. Čísla, tvůrci, hry nebo emotikony. Jak to všechno zjistit?

14. 12. 2022 | 11:28 Twitch
S blížícím se koncem letošního roku se plno platforem uchyluje k ohlédnutí, co letos bylo vlastně populární nejen pro celkovou komunitu, ale pro každého jedince zvlášť. Twitch je samozřejmě mezi nimi a letošní cesta ke statistikám je nejjednodušší za celou dobu.
Twitch za rok 2022
Twitch za rok 2022
Zdroj: Marco Verch/flickr

V posledních letech Twitch rozesílal svým divákům i tvůrcům každoroční rekapitulaci a poskytl jim zajímavé údaje o tom, koho nebo jaké kanály nejvíce sledují a kolik času tráví na platformě. Letošek nebyl výjimkou, platforma si navíc vzala příklad od konkurence. Nemusíte čekat na email, stačí jen kliknout na tento odkaz.

V horní části přehledné stránky najdete karty komunity a diváka. V rekapitulaci celé platformy se dozvíte nejpoužívanější emotikony, nejoblíbenější štítky nebo počet nových vysílajících. Osobní přehled nabízí, kolik hodin jste komu věnovali, kolik dní jste na Twitchi strávili nebo kolik jste za rok napsali zpráv.

Třetí kartu přehledů mají k dispozici pouze streameři o svém kanále. Tvůrci si mohou zobrazit letošní počet svých vysílání, nasledovaných hodin diváků, největší sledovanost či počet předplatitelů nebo věrnostních bodů.

Štítky: Twitch, Twitch Rewind
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.