Přejít k hlavnímu obsahu

Nejsledovanější streamerky roku 2022. Poznáte, kdo je na fotce?

23. 12. 2022 | 18:01 Twitch
Druhá hádanka byla možná trošku náročnější, ale věrní diváci a fanoušci poznají, že řeč je o Aimonce. Ta se probojovala několikrát mezi elitní desítku především díky vytrvalým streamům z GTA V. Jak ale tato streamerka tráví svátky? Rodina je samozřejmě na prvním místě.
Hádej kdo!
Hádej kdo!
Zdroj: PLAYzone

Tentokrát byla nápovědou černobílá fotka, na které byla Aimonka. Tato streamerka má za sebou letos opravdu hodně odvysílaných hodin a zaslouženě se tedy probojovala do několikrát do naší top desítky. Stream bude nedílnou součástí i letošních Vánoc, co dalšího má ale Aimonka v plánu?

„Já Vánoce trávím s dětma, manželem a většinou i sestrou Mumu, která je také streamerkou. Vždycky tak týden před Vánocemi nám hrábne a začneme celý dům zdobit. Stromek si tradičně necháme až na den před Vánocemi a klasicky ho máme minimálně do února,“ směje se Aimonka, „prostě se nikomu nechce to vyhazovat. V našem případě spálit.“

„Cukroví u nás také děláme před Vánoci. Manžel peče, já zdobím. Dělám i studené cukroví, jako včelí úly, rumové koule a podobně. U nás máme štědrovečerní oběd, nikoliv večeři, prostě tradice už jedenáctým rokem,“ vysvětluje streamerka. „Vždy dělám hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácí nudle. Samozřejmě nechybí asi milion řízků, jak kuřecích, tak vepřových, a mega hrnec bramboráku. Tradičně také peču kapra na rumu, na něj se vždycky těším,“ popisuje Aimonka jídelníček.

„Co se týká Štředrého večera, tak to u nás vypadá trošku jinak. Jelikož máme štědrovečerní oběd, nikoliv večeři, naše děti si odpoledne užívají dárečky, zatímco my s manželem si otevřeme víno nebo medovinu. Zazpíváme koledy a pak se jde pařit!“ vysvětluje aimonka. „Jsme taková gamers family. Manžel si jede MMORPG hry, moji kluci roblox nebo fortnite. A já klasicky stream a GTA 5 roleplay. Možná někomu přijde ze jsme divní nebo že se dětem nedostává, co má, ale věřte mi, že mají vše, co potřebují i mnoho navic. Jen se narodily dvěma gamerům a zdědili to,“ dodává streamerka na závěr.

Aimonka
Aimonka
Zdroj: PLAYzone
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.