Přejít k hlavnímu obsahu

Velká vánoční soutěž: PLAYzone rozdává ceny za více než 20 000 Kč

22. 12. 2022 | 09:00 Soutěž
Na dárečky pod stromečkem si musíme počkat až do Štědrého dne. V PLAYzone jsme se proto rozhodli s našimi partnery hráčům zařídit Vánoce předčasné. Nadělovat budeme už 23. prosince.
Vánoční soutěž PLAYzone
Vánoční soutěž PLAYzone
Zdroj: PLAYzone

Kdo letos nezlobil, ten s největší pravděpodobností na Štědrý den pod stromečkem najde nějaký ten dáreček. Co když to ale nebude ten, který jste chtěli? V naší vánoční soutěži si svůj vysněný dárek můžete vybrat rovnou. Pokud se na vás usměje štěstí, svou sbírku dárků můžete rozšířit o další stylový kousek. A o co vlastně soutěžíme?

DEV1S

Značka DEV1S se na domácím trhu pohybuje už nějaký ten pátek. Kromě spojitosti s Ivanem „Dev1“ Lazarovem je značka známá především díky herním brýlím, které díky blokaci škodlivého modrého světla chrání oči všech, kteří do obrazovek koukají více, než je zdrávo. V nabídce najdete také herní sluchátka, podložky a další příslušenství.

Znáte to, páteční večer, čas na nějakou tu pořádnou multiplayerovku s přáteli na Discordu, nebo jiných sítích. Zatímco všichni ostatní mají pořádně výkonné mikrofony a headsety, jen vy máte jeden z krámu od pochybného obchodníka za rohem, který nejenže se už rozpadá, ale zní to, jako jste mluvili přes větrák – a o zvuku radši ani nemluvě. Právě pro vás je tu ale e-shop DEV1S, který je na naší tuzemské scéně dlouhodobým hráčem. Jako první zde narazíte na speciální brýle, kterými žádný hráč, který si chce chránit oči, nemůže pohrdnout. DEV1S nabízí nově i herní sluchátka, která vám krom kvalitního zvuku a mikrofonu zajistí i značné množství pohodlí a stylu. A pokud hraní her pro více lidí není váš šálek čaje, mikrofon si samozřejmě můžete oddělat a vytvořit si tak kolem sebe více místa. Přesto, že se jedná o drátová sluchátka, nejde o žádnou velkou limitaci – kabel je dlouhý až 2 metry a i po několikahodinovém používání bude headset stále jako nový. 

V soutěži můžete vyhrát:

Fractal Design

Švédská společnost Fractal Design se již více než 13 let zabývá vývojem a výrobou špičkových počítačových komponentů. V nabídce naleznete účinné počítačové zdroje určené jak pro běžné sestavy, tak pro výkonné herní počítače, spolehlivé vzduchové a vodní chlazení kompatibilní s většinou běžných základních desek a velké množství počítačových skříní všech rozměrů. Opravdoví nadšenci naleznou v nabídce také speciální tuningové PC skříně určené pro profesionální úpravy. V soutěži můžete vyhrát počítačovou skříň  Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint z úplně nové řady Torrent Compact White RGB v hodnotě 4 799 Kč. 

Svým pojetím je navržena pro ty nejnáročnější uživatele, kteří potřebují pořádný průvan kolem výkonných komponent, ale přitom chtějí docílit nízké hlučnosti. Už na první pohled je patrné, že se jedná o skříň, do které snadno postavíte svůj nejvýkonnější počítač. Do Fractal Design Torrent Compact RGB se vejde deska formátu E-ATX, k dispozici budete mít i dostatek místa pro extrémně výkonné grafické karty a bez obtíží sem umístíte i radiátor pro vodní chlazení o velikosti až 360 mm. A jako bonus dostanete od výrobce nainstalované dva 180mm RGB ventilátory v přední části, které při zcela minimálních otáčkách zajistí průvan kolem klíčových komponent.

Iron Studios

Marvel, DC Comics, Star Wars - kultovní názvy, pod kterými si okamžitě vybavíme filmy či komiksy plné superhrdinů. Propadli jste také jejich přitažlivé síle? Pak vás zaručeně uchvátí originální sběratelské sošky od Iron Studios. Sběratelství je vášeň, která často určuje, kým jsme, co máme rádi a na čem si zakládáme. Navíc je známé, že to, co do sbírek investujeme, se nám může mnohonásobně vrátit. Do popředí se dostává sběratelství nejrůznějších předmětů, jejichž hodnota se navyšuje časem, třeba až za několik desetiletí. Sošky od Iron Studios jsou dalším atraktivním sběratelským artiklem a jasným důkazem toho, že pro vášeň k určitým filmům či komiksům jsou lidé ochotni investovat nemalé částky. A čím jsou tyto sběratelské sošky jedinečné?  

Celá figurka je navržena designérem tak, aby byla identická filmové postavě a jejímu pohybu nebo situaci v konkrétní scéně. Hodnotu sošek utváří také spolupráce s věhlasnými umělci, kteří se podílejí na designu figurek, jako například komiksový autor Ivan Reis. V naší soutěži můžete vyhrát sošku Black Order Ebony Maw BDS Art Scale 1/10 - Avengers: Endgame v hodnotě 3 990Kč. Nejen tuto sošku lze zakoupit v Hamleys a na jabadaba.cz

Esportové týmy

Domácí esportová špička? Ta samozřejmě ducha Vánoc uznává a rozhodla se připojit k předčasnému vánočnímu nadělování. V naší soutěži vás tak čeká SINNERS tričko podepsané od Sebastiana „beastik“ Daňa a SINNERS šála. Pokud ladíte svůj styl spíše do modra, od týmu Sampi na vás v soutěži čeká dres a tričko. Bije vaše srdce pro zelenou? Tak to právě na vás čekají dvě Entropiq trička z nové kolekce. Příznivci tmavších barev pak ocení především Dynamo Eclot hrnek a tričko.

Kromě těchto dárků můžete soutěžit také o 4 kusy voucherů do Vodafone PLAYzone Areny, která byla letos slavnostně otevřena na Chodově. 

Jak se soutěže zúčastnit?

Je to jednoduché, zamiřte na náš soutěžní příspěvek na Instagramu. Tam vás čekají tři jednoduché kroky:

  1. ❤️ na soutěžní post
  2. Follow na profil @playzonecz
  3. Označ v komentáři 2 herní kamarády a napiš nám, který merch bys rád vyhrál

Celkem soutěžíme o 21 nadupaných cen! Výherce vylosujeme 23. 12. 2023. Ceny výhercům budeme společně s partnery odesílat od 2. 1. 2023.

Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.