Přejít k hlavnímu obsahu

Hraný seriál z prostředí League of Legends scény je na měsíc ke zhlédnutí zdarma

18. 12. 2022 | 16:44 League of Legends Žebříček
V roce 2021 byla oznámena tvorba nového seriálu Players o fiktivním profesionálním týmu League of Legends, který usiluje o titul mistrů světa. Takzvaný pseudodokument plný satiry je po zisku ocenění nejlepší esportové série nyní na měsíc dostupný. Nenechte si jej ujít!
Players
Players
Zdroj: Paramount+

První střípky dokumentárního počinu byly světu odhaleny letos v květnu, kdy vyšel trailer. Emocemi napěchovaný příběh fiktivních League of Legends hráčů byl vydán na streamovací službě Paramount+.

Přesně po půl roce od vydání nyní mají fanoušci jedinečnou příležitost, byť jen dočasnou, dát pseudodokumentární sérii šanci. Všechny epizody si můžete pustit zdarma na YouTube kanále LoL Esports.

Velkým plusem Players je skutečnost, že na natáčení se podíleli Riot Games, a diváci se tak dočkali autentických kulis. Seriál i díky tomu nespadl do průměru, a naopak si vysloužil několik ocenění. Naposledy šlo o výhru Esport Awards, odkud si odnesl sošku za Esports Content Series roku. Dáte hráčům šanci i vy?

Show nabízí deset samostatných dílů se stopáží kolem třiceti minut. Celkem pět hodin zábavy servíruje satirickou show nejen pro všechny, kdo sledují svět esportu a jakéhokoliv kompetitivního zápolení.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.