Přejít k hlavnímu obsahu

Hráč farmářem! Bývalý komentátor MČR vyhrál reality show a odnesl si skoro 2 miliony korun

19. 12. 2022 | 16:41 Příběh
Pamatujete si na tvůrce a komentátora FiFqa, který dokonce svým důvtipem a herními znalostmi okořenil několik finále Samsung MČR v mobilních hrách? Slovenský mladík se rozhodl přihlásit do čtrnácté sezóny reality show Farma – kterou díky svému skillu celou vyhrál!
Filip „FiFqo“ Jánoš
Filip „FiFqo“ Jánoš
Zdroj: osobní sociální sítě

Filip „FiFqo“ Jánoš patřil na herní scéně mobilního titulu Clash Royale k nepřehlédnutelným postavám. Dva metry do výšky, specifický hlas a různobarevné vlasy. Nebo také samotný projev, který jej zdobil. V nejlepších dobách oblíbené hry byl důležitou postavou domácího esportu, nechyběl na žádné z velkých akcí.

Nyní už se věnuje čistě tvorbě obsahu. Na několik měsíců však musel změnit styl videí, protože se rozhodl absolvovat výzvu – zapojit se do reality show Farma 14. Jako hráč se náročných ručních prací nezalekl a v mnohých dominoval. Ve vědomostním kvízu a disciplínách na šikovnost patřil mezi nejlepší účastníky.

Ve finále FiFqo porazil své dva konkurenty, Martinu Korkobcovou a Michala Mošpana. Jeho dovednosti i popularita mu vynesla i dominanci v SMS hlasování, kde získal více než polovinu všech hlasů. Odměnou za jeho triumf je 75 tisíc eur, část ale věnuje své kolegyni a soupeřce. Valná většina půjde ale do bydlení.

Svoji cestu několikatýdenní reality show mapoval několika videi, které dokázal z Farmy vyprodukovat. Pokud vás zajímá, jak si nezlomný hráč a tvůrce vedl při tvrdé práci, tak na YouTube můžete nahlédnout pod pokličku. A kdo ví, třeba mu úspěch přinese větší popularitu, jako se u nás podařilo Jirkovi Královi.

Štítky: FiFqo, Farma, Markíza
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.