Přejít k hlavnímu obsahu

Český tipér je nejlepší na světě! HLTV.org mu předá odměnu 5 tisíc dolarů

20. 12. 2022 | 13:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Pro spoustu fanoušků světového Counter-Striku je možnost „Fantasy“ ligy se svými kamarády ideálním zpříjemněním zážitku. Tu vůbec nejpopulárnější provozuje přímo nejznámější CS:GO portál HLTV.org, který jednotlivé fáze roku rozděluje do sezón. Podzim na scéně nejvyšší úrovně skončil a deset nejlepších manažerů si odnáší hezké finanční odměny.
G2 Esports pozvedli trofej po pěti letech půstu
G2 Esports pozvedli trofej po pěti letech půstu
Zdroj: BLAST Premier

Fantasy liga od portálu HLTV v podzimní sezóně obsahovala 18 různých soutěží. Nejakčnější byl díky RMR turnajům říjen, kdy se tipéři opravdu zapotili, aby stíhali sledovat a věnovat maximální pozornost všemu.

Mezi těmi vůbec nejlepšími se nacházel i zástupce Česka. Uživatel s přezdívkou 1car byl před BLAST Premier World Final ve vedení o pět bodů. Někdo z jeho pronásledovatelů by musel opravdu zazářit, aby jej předskočit. 1car však nenechal nic náhodě a dostal se mezi 15% nejlepších, což mu vedení na čele dokonce navýšilo. Do bodově lépe hodnocené kategorie se z předních příček dostal pouze Jurodiwy z Polska.

Český fanoušek CS:GO si tak díky svým znalostem a správnému výběru hráčů přišel odměnu, o které třeba i ambiciózní poloprofesionální hráči sní. Triumf v podzimní sezóně mu vynesl zhruba 115 tisíc korun.

Výsledky podzimní sezóny HLTV.org Fantasy
Výsledky podzimní sezóny HLTV.org Fantasy
Foto: HLTV.org
Štítky: HLTV.org, 1car
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.