Přejít k hlavnímu obsahu

Skoro půl milionu. DeeThanův stream pro nemocného Matýska se vydařil

20. 12. 2022 | 15:05 Twitch
Zábava a srdce na správném místě, to byl letošní charitativní stream Damiena „DeeThane“ Danteho. Cílem bylo pro nemocného Matýska vybrat 450 tisíc korun. To se DeeThanovi a jeho komunitě opět podařilo splnit. Stačilo k tomu necelých 17 hodin streamu, v závěru se částka ještě o pár tisíc navýšila.
DeeThane
DeeThane
Zdroj: Twitch

Každoročně ukazuje česko-slovenská komunita na Twitchi, že když je třeba, dokáže se spojit a vybrat nemalé peníze. Jednou z charitou nejprotřelejších českých osobností na streamovací platformě je bezesporu Damien „DeeThane“ Dante, který již poněkolikáté přichystal velkou charitativní kampaň.

Letošní finanční laťka činila rovných 450 tisíc korun a dopomoci k vybrání této částky měl streamerovi i nabitý celodenní program. Startovalo se už kolem osmé hodiny ranní, přičemž stream běžel téměř sedmnáct hodin.

Kvóty byly opět splněny a charitativní stream se tak přidal do série minulých úspěšných vysílání. Nejštědřejším dárcem byl uživatel „thenovi“, jenž věnoval 40 tisíc korun.

Matýskovi a jeho rodině tak DeeThane a jeho diváci připravili naprosto úžasné Vánoce. Konečná částka na konci streamu činila parádních 465 tisíc korun

Matýsek, který trpí transpozicí těžkých cév tak od streamera a jeho komunity obdrží opravdu štědrý dárek. Ohromná pomoc od celé komunity.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.