Přejít k hlavnímu obsahu

Beznema, Varane i Saint-Maximin. Kdo bude součástí Winter Wildcards?

21. 12. 2022 | 13:10 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Poslední FIFA promo letošního roku je tady. Winter Wildcards se vrací i v ročníku 23 a součástí budou tradičně i nové speciální karty. Mezi největší hvězdy by měl patřit podle mnohých leakerů francouzský útočník Karim Benzema. Na křídle bude úřadovat oblíbený Allan Saint-Maximin, držákem v záloze se stane WW Joshua Kimmich. Kdo další se podle FUT Sheriffa a DonkTrading stane tváří Winter Wildcards?
WW Karim Benzema
WW Karim Benzema
Zdroj: twitter.com/@FutSheriff

Nebyla by to správná FIFA, kdyby se speciální karty nedočkala známá dvojice rychlíků. Na levém křídle bude opět řádit Allan Saint-Maximin, jeden z tradičních hrdinů EA Sports. Na hrotu útoků se pak podle všeho s Winter Wildcards kartou ukáže španělský striker Adama Traoré. Podle FUT Sheriffa budou oba ohodnoceni ratingem 86.

Novou kartičku dostane také poslední vítěz Zlatého míče Karim Benzema. Francouzský útočník před několika dny oficiálně ukončil svou mezinárodní kariéru, v Realu Madrid a především ve FIFA však bude řádit dál.

Benzema a Saint-Maximin nebudou jedinými Francouzi, jenž budou součástí Winter Wildcards. Spekuluje se také o Raphaëlu Varanovi a Jonathanu Claussovi. Pro prvního zmiňovaného tak bude FIFA 23 osmým ročníkem v řadě, kdy se dočká alespoň jedné speciální karty (včetně WC). Clauss je v tomto ohledu oproti Varanovi nováčkem, první podobné pocty se mu dostalo ve FIFA 21.

Objevit by se měly také dvě nové možnosti na pozici defenzivního záložníka. Tou žhavější bude Joshua Kimmich s tradičně vysokým hodnocením (91). Druhým štítem bude Thomas Partey.

Poslední dvě jména zmíněna známými leakery na Twitteru jsou Nicolas Pépé a Andrew Robertson. Oba operují na levé straně, letošní navrátilec Nice bere křídlo, skotský dříč tradičně obranu.

Karty Winter Wildcards budou k mání od 23. prosince, v 19:00 nahradí Team of the Tournament. WW by měly být opět rozděleny na dva týmy, další várka hráčů by tak měla dorazit 30. prosince.

Předpokládané ratingy:

93 - Karim Benzema (ST)
91 - Joshua Kimmich (CDM)
89 - Andrew Robertson (LB)
87 - Nicolas Pépé (LW)
87 - Raphaël Varane (CB)
87 - Thomas Partey (CDM)
87 - Jonathan Clauss (CM)
86 - Adama Traoré (ST)
86 - Allan Saint-Maximin (LW)

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).