Přejít k hlavnímu obsahu

Nabijte si k Vánocům svou PlayStation peněženku s Herními kupony

27. 12. 2022 | 15:33 PR článek
Ať jste vlastníkem PS5 nebo starší generace konzole, na PS Store nakoupíte kultovní hry za skvělé ceny, nebo je s předplatným PlayStation Plus získáte úplně zdarma. Jako příklad můžeme zmínit třeba Fifu 22 a God of War, které Sony nabídlo k dispozici všem svým předplatitelům.
herni-kupony.cz
herni-kupony.cz
Zdroj: herni-kupony.cz

Na PlayStation Store seženete i další klasiky jako je The Last of Us 2, GTA Trilogy, Zaklínač 3, Mass Effect nebo Marvel's Spider-man. Stačí dobít PlayStation peněženku a během svátků můžete snadno dohnat všechny herní resty z minulosti.

Tři druhy PlayStation Plus předplatného

Na Herní-kupony.cz můžete vybírat ze tří možnosti předplatného. Se základním PlayStation Plus Essential dostanete každý měsíc 3 hry zdarma, cloudové úložiště a přístup ke slevám na PS Store. S PlayStation Plus Extra navíc dostanete přístup ke katalogu s 400 hrami na PS4 a PS5 a všechny předešlé tituly z PS Plus zdarma.

Nejdražší varianta - PlayStation Plus Premium přinese navíc stovky her napříč historií včetně legendárních titulů na PS1, PS2, PSP, PS4 a PS5 a také možnost vyzkoušet si hru ještě před nákupem.

PS Plus předplatné:

  • PS Plus Essential
  • PS Plus Extra
  • PS Plus Premium

Nákup her bez platební karty

Další výhodou Herních-kuponů je možnost platby několik různými způsoby. Od platby SMS přes mobil, Google Pay nebo Apple Pay, online kreditní kartou přes klasický bankovní převod. Kupon lze také pořídit ve fyzické podobě v trafikách sítě Traficon nebo na terminálech SAZKA a Chance.

Okamžitá aktivace kuponu

Uplatnit kupon vám zabere jen několik málo vteřin. Jednoduše jako způsob platby zvolíte platba „kuponem“. Pak už stačí jen vložit kód z kuponu a máte hotovo.

Speciální dárková balení

Jestliže chcete herní poukaz koupit jako dárek pro hráče, můžete při objednávce zvolit dárkový vzhled, který si poté necháte poslat buď e-mailem a vytisknete si ho sami, nebo jako fyzický poukaz vytištěný na pěkném kvalitním papíře včetně obálky. Získáte tak skvělý dárek, za který si obdarovaný pořídí v dané částce přesně to, co bude potřebovat. 

Speciální dárková balení
Speciální dárková balení
: herni-kupony.cz

Herní-kupony.cz výhody nákupu

  • Ceny vždy bez navýšení
  • Největší oficiální prodejce kuponů
  • Česky mluvící zákaznická podpora
  • Doručení kuponu ihned
  • Možnost platby různými způsoby
  • Dárkové vzhledy kuponu
Štítky: herni-kupony.cz
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).