Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAG končí, nebo přijde o spoluhráče? Degster změny v OG vyvrací

28. 12. 2022 | 11:05 Counter-Strike 2 Spekulace
Známý insider OverDrive rozvířil vody CS:GO scény informací, že OG hledají nového riflera. Tento zásah do sestavy by se mohl dotknout i Adama „NEOFRAG“ Zouhara, jednoho z letošních přírůstků do sestavy. Abdul „degster“ Gasanov změny vyvrátil, ale realita může být ledajaká.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar se spoluhráči
Adam „NEOFRAG“ Zouhar se spoluhráči
Zdroj: HLTV.org

Letošní rok byl pro OG maximálně průměrný. Zaskvěli se na turnajích BLAST Premier, postoupili na IEM Rio Major, ale jinak žádné úspěchy nesbírali. Vrcholem po příchodu české hvězdy bylo 8. místo ve světovém žebříčku, rok zakončují o čtyři pozice níže. O spokojenosti se tolik hovořit nedá, a tak není divu, že se vedení ohlíží na přestupovém trhu. I pokud je tato informace pravdivá, není zřejmé, kdo by měl jít z kola ven.

Pokud hovoří OverDrive o riflerovi, tak jsou ve hře tři jména. Statisticky nejlépe je na tom Shahar „flameZ“ Shushan, zatímco Adam „NEOFRAG“ Zouhar ani Maciej „F1KU“ Miklas ještě fanoušky moc nepřesvědčili. Česká superstar měla výkony jako na houpačce, nejlépe se prezentovala na nejdůležitějším turnaji, jejím prvním Majoru. Pro setrvání na nejvyšší světové úrovni ale bude muset NEOFRAG ještě trochu přidat.

Jestli je však na spekulacích něco pravdivého, to se nemusíme nikdy dovědět, pokud by k přestupu nedošlo. Jak ruský insider doplňuje svou informaci, tak ve chvíli, kdy organizace hledá posilu, to ještě neznamená, že nějakou vhodnou najdou, protože neexistuje mnoho hráčů, kteří by daný tým mohli posílit. Zkoumání trhu neznamená nutnou změnu, takže i když Abdul „degster“ Gasanov všechno vyvrací, nemusí to ještě nic znamenat. Do určité chvíle nemusí o přestupech samotní hráči vůbec tušit, jak historie mnohokrát ukázala.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.