Přejít k hlavnímu obsahu

Nová mapa obohatí Call of Duty Warzone 2.0. Zvěsti ukazují na začátek února

2. 1. 2023 | 14:11 Warzone Update hry
Legendární série mezi střílečkami nemůže být s nejnovějším přírůstkem úplně spokojená. Call of Duty Warzone 2.0 je potřeba vylepšit a správným krokem je mimo jiné podle vývojářů nový typ mapy, úspěšný z prvního BR dílu. Navíc bude obsahovat již trochu známé prostředí.
Call of Duty Warzone 2.0
Call of Duty Warzone 2.0
Zdroj: Activision

Od listopadu minulého roku, kdy druhý díl CoD Warzone spatřil světlo světa, obsahovala hra pouze jednu jedinou mapu: Al Mazrah. A to není ideální stav. Obecně má hra spíše smíšené recenze a nelze ji považovat za úspěšnou jako první Warzone. Vývojáři se ale snaží titul postupně vylepšovat.

Druhá mapa?

Insider Gaming tvrdí, že další mapa vyjde se startem druhé sezóny Warzone 2. Jednalo by se o typ Resurgence. Bitevní pole je menší a slibuje intenzivnější zážitek.

Poprvé se Resurgence ve Warzone objevil s mapou Rebirth Island v prvním díle BR série. Hráči se po vyřazení automaticky oživí, pokud alespoň jeden člen jejich týmu zůstane naživu. Dlouho se hovořilo návratu. A ten by mohl skutečně přijít.

Začátek února pravděpodobný

Výše zmíněná zpráva tvrdí, že nové prostředí bude přidáno společně s druhou sezónou Warzone 2. Oficiální datum vydání pro následující sezónu zatím není potvrzené. Season One Battle Pass ale končí 1. února 2023 a právě tehdy by mohla být další sezóna na spadnutí.

Několik leaků v poslední době prozradilo i to, že druhá sezóna bude mít japonskou tematiku a bude obsahovat také Castle z World at War. Stále však jde pouze o dohady.

Mapa Castle
Mapa Castle
Zdroj: Activision
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.