Přejít k hlavnímu obsahu

Parádní počítače i posouvání hranic. Acer představil zbrusu nové produkty

3. 1. 2023 | 18:01 PR článek
Společnost Acer na úterní online tiskové konferenci představila hned celou řadu svých nejnovějších produktů. Nouze nebyla o našlapané notebooky, speciální herní monitory i stolní all-in-one počítače.
Aspire S32
Aspire S32
Zdroj: Acer

Posouvání hranic 3D her

Aktualizace herní aplikace SpatialLabs TrueGame umožní hrát 3D hry bez brýlí, a to přidáním režimu 3D Ultra. Tato nová funkce nabízí hráčům dokonalý zážitek z 3D her díky vylepšeným možnostem stereoskopického vykreslování, které promítá obraz s hloubkou a realistickou 3D geometrií.

Aplikace SpatialLabs TrueGame byla navržena pro hráče, kteří rádi objevují a ztrácejí se v pohlcujícím hraní, a slouží jako prostředek k prozkoumávání a poznávání nových realit, když se vydávají na výpravy za poklady a slávou.

Nová aktualizace obsahuje také 3D Sense, což je soubor konfigurací 3D stereoskopických efektů, které odpovídají preferencím hráčů, pokud jde o vizuální detaily, efekty a intenzitu 3D hloubky. TrueGame umožňuje prezentovat hru způsobem, který je ideální pro různé hráče, a nadále podporuje herní tituly s novými profily přidávanými každý měsíc, včetně aktuálního seznamu AAA titulů a bývalých špičkových klasik, které si uživatelé mohou vychutnat v plné 3D kráse.

Nová řada Swift Go s OLED displejem

Acer představil první modely nové řady Acer Swift Go, která doplňuje oceňované notebooky Swift určené pro dnešní mobilní profesionály, tvůrce a studenty. Kromě toho byly na trh uvedeny nové notebooky Acer Swift X 14 a Acer Swift 14 s novým moderním designem, nejnovějšími výkonnými technologiemi a všemi nástroji, které uživatelům pomáhají k tomu, aby zůstali produktivní a připojení i na cestách. 

Modely Swift Go, Swift X 14 a Swift 14 vynikají novým ultrapřenosným designem, který je neuvěřitelně elegantní a stylový. Začlenění promyšlených prvků, jako jsou ostřejší hrany a strukturální linie, má za následek kultivovaný vzhled těchto notebooků, který osloví často cestující uživatele hledající sebevědomější design a pocit.

Zbrusu nový Swift Go 16 (SFG16-71) a Swift Go 14 (SFG14-71) kombinují nejnovější technologie a jsou vybaveny OLED displejem s rychlými obnovovacími frekvencemi. Úžasné displeje těchto tenkých a lehkých notebooků poskytují živý a věrný obraz se špičkovým jasem 500 nitů, 100% pokrytím barevného prostoru DCI-P3 a certifikací VESA DisplayHDR True Black 500. Swift Go 16 je vybaven 16“ 3,2K OLED displejem s rozlišením 3 200 × 2 000 px a obnovovací frekvencí 120 Hz, zatímco Swift Go 14 se může pochlubit 14“ 2,8K OLED displejem s rozlišením 2 880 × 1 800 px a obnovovací frekvencí 90 Hz.

Swift Go 16
Swift Go 16
: Acer

Herní notebooky a monitory Predator

Zbrusu nové modely Predator Helios 16 (PH16-71) a Predator Helios 18 (PH18-71) přinášejí nejnovější a nejmodernější technologie do nejvýkonnější řady herních notebooků Acer. Oba modely se vyznačují zcela novým designem, vylepšeným chlazením a nabízejí konfigurace s procesory Intel Core™ i9[i] nebo i7 HX 13. generace ve spojení s grafickým procesorem až NVIDIA GeForce RTX 4080 Laptop (MGP až 165 W) a množstvím nezbytných špičkových herních funkcí. 

Predator X45 je obrovský zakřivený (800R) monitor, který získal ocenění CES Innovation Award v kategorii „Počítačové periferie a příslušenství“. Společně s modelem Predator X27U využívají oba monitory technologii OLED s rychlou obnovovací frekvencí 240 Hz.  

Notebooky Nitro s perfektním vybavením

Společnost Acer představila také notebooky Nitro s nejnovějšími procesory Intel® Core™ 13. generace a grafickými procesory NVIDIA® GeForce RTX™ 40. Nové 16“ a 17,3“ notebooky Acer Nitro jsou určeny pro příležitostné hráče, kteří jsou připraveni na lepší hraní, pokročilé funkce a pohlcující zážitky. Přicházejí v kompaktnějších, tenčích a lehčích provedeních s vyšším poměrem velikosti obrazovky k tělu.  

Ať už jde o prozkoumávání stále se rozšiřujícího katalogu herních titulů nebo o střih herních videí, pevná konstrukce a vysoký výkon notebooku Nitro poskytne uživatelům novou úroveň hraní.  

Nejnovější grafické procesory NVIDIA GeForce řady RTX 40 jsou poháněny mimořádně efektivní architekturou NVIDIA Ada Lovelace, která přináší obrovský skok ve výkonu i v grafice poháněné umělou inteligencí. Hráči mohou zažít realistické virtuální světy s technologií ray tracing, masivně zvýšit výkon s DLSS 3.0 a získat konkurenční výhodu s technologií Reflex. 

Nitro 17
Nitro 17
: Acer

Stůl eKinect Bike Desk, který umožňuje aktivní a udržitelný životní styl

Pracovní stůl eKinect BD 3 Bike Desk je kombinací pracovního stolu a stacionárního kola a umožňuje udržitelný a zdravější životní styl. Stůl eKinect BD 3 umožňuje uživatelům cvičit při práci tím, že využívá kinetickou energii z šlapání jezdce k napájení stroje a nabíjení zařízení.

LCD displej a doprovodná aplikace pro chytré telefony poskytují informace, které jezdcům pomáhají sledovat jejich pokroky během cvičebního režimu nebo pracovní doby. Uživatelé si mohou plynule nastavit odpor kola, sedadlo a výšku stolu podle požadovaného umístění, aby si zajistili větší flexibilitu a pohodlí při práci nebo tréninku. Zařízení je vybaveno dvěma porty USB typu A a jedním portem USB typu C, háčkem na tašku a držákem na nápoje pro větší pohodlí, ať už v kanceláři nebo v pohodlí domova.

Aspire s novými stolními all-in-one počítači a notebooky

Další z novinek jsou inovované modely all-in-one počítačů a notebooků Aspire, které jsou navrženy tak, aby podporovaly každodenní potřeby rodin v oblasti produktivity a zábavy a zároveň dodaly domácímu prostředí styl.

Elegantní all-in-one počítače Acer Aspire S jsou k dispozici ve 27“ a 32“ modelech a vybaveny až nejnovějšími procesory Intel® Core™ 13. generace[i] a operačním systémem Windows 11 pro snadnou práci na počítači. Notebooky řady Aspire 5, které poskytují efektivitu a spolehlivost pro uživatele pracující z domova na více úlohách, jsou vybaveny nejnovějšími procesory Intel Core 13. generace a grafickými procesory NVIDIA® GeForce RTX®, zatímco lehké notebooky řady Aspire 3 poskytují výkon připravený k běžnému používání. 

Acer také představil nejnovějšího člena své rodiny chytrých reproduktorů, a to model Acer Halo Swing Smart Speaker s funkcí Google Assistant, DTS Sound™ a s LED displejem. Poskytuje uživatelům kvalitní zvuk a oslnivé světelné efekty všude, kam se vydají. 

Aspire S27
Aspire S27
: Acer

Mašiny Nitro a Swift s nejnovějšími procesory AMD Ryzen řady 7000

Uživatele jistě zaujmou také nové herní notebooky Nitro 16 a Nitro 17 a nový notebook Swift Go 14 s procesory AMD Ryzen™ řady 7000. Nejnovější notebooky Acer Nitro, které jsou navrženy tak, aby příležitostným hráčům poskytly novou úroveň pohlcujících herních zážitků, jsou vybaveny 16“ displeji s rozlišením WUXGA/WQXGA nebo 17,3“ displeji s rozlišením FHD/QHD a jsou podpořeny teplovodivým mazivem procesoru z tekutého kovu. Swift Go 14 přináší nový procesor společně s OLED displeji bohatými na barvy a celodenní výdrží baterie v novém tenkém a lehkém designu. 

Nové mobilní procesory AMD Ryzen přinášejí výkon optimalizovaný pro spotřebu energie spolu s množstvím vylepšených uživatelských zážitků. Díky nové architektuře jádra „Zen 4“, která je navržena pro vysoký výkon a efektivitu, se hráči a terénní pracovníci dočkají vyššího výkonu pro vynikající produktivitu a energetickou účinnost. Vybrané modely jsou navíc vybaveny technologií AMD Ryzen™+AI pro kouzelné video efekty, jako je korekce směru pohledu očí. 

Rozšíření nabídky zařízení s ChromeOS

Společnost Acer rozšířila svou produktovou řadu se systémem ChromeOS o nový Acer Chromebox CXI5 a Chromebox Enterprise CXI5. Přichází také s počítačem Acer Add-In-One 24, modulárním řešením „vše v jednom“, které se skládá buď z počítače Acer Chromebox CXI5 či Acer Chromebox Enterprise CXI5 a 24“ Full HD dokovacího monitoru.

Obě řešení pomáhají podnikům a komerčním institucím zefektivnit prostor a zjednodušit údržbu, modernizaci a opravy, což vede ke snížení prostojů a ke dlouhodobým úsporám nákladů. 

Štítky: acer, PR článek
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).