Přejít k hlavnímu obsahu

Major získává další plusové body. V Paříži bude anglický komentář, co lokace RMR?

11. 1. 2023 | 16:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Pořadatel nadcházejícího Majoru uspořádal přímo pod Eiffelovou věží tiskovou konferenci, na níž odhalil další porci novinek. Zatím jsme se však nedočkali termínů otevřených kvalifikací.
Tisková konference Paris Majoru
Tisková konference Paris Majoru
Zdroj: BLAST.tv

Doposud bylo velkou otázkou, jestli bude komentovaný přenos turnaje v místě konání francouzsky nebo anglicky. Spousta fanoušků toužila po angličtině, protože jinak by do Paříže třeba ani neletěla. Pořadatelé se nakonec skutečně rozhodli pro přenos v angličtině, což je ta nejlepší zpráva před startem prodeje lístků. Předprodej vstupenek pro uživatele BLAST.tv vypukne 23. ledna, hlavní prodej o tři dny později.

Díky tiskové konferenci už také známe lokace jednotlivých RMR turnajů, z nichž 3. až 9. dubna vzejdou účastníci pařížského Majoru. Evropské soutěže bude mít na starosti BLAST, není tak divu, že místem konání byla zvolena Kodaň. Obzvlášť zajímavé jsou však lokace ostatních dvou RMR, které se vrací na svůj vlastní kontinent. Asijsko-pacifický event si užijí fanoušci v Mongolsku, Amerika volí zlatou střední cestu – Mexiko.

Na dnešní akci z úst pořadatelů také zaznělo, že aktuálně prozkoumávají možnosti Challengers a Legends části před publikem. Jejich primárním cílem je však co nejlepší play-off, tedy Champions Stage.

Nejistota je zatím spojená také s kvalifikacemi. Aktuálně pouze víme o období 1. února až 31. března, ale na oficiálních stránkách stále visí informace, že termíny budou teprve doplněny. Už aby to začalo!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.