Přejít k hlavnímu obsahu

Sedmiletý hráč odpálil atomovku, se kterou mu pomohl otec. Další den se šel pochlubit do školy

13. 1. 2023 | 13:13 Warzone Příběh
Otci se synem se povedla nesmírně obtížná věc. V Call of Duty: Warzone 2 odpálili atomovou bombu! Jedná se o jeden z vůbec nejkomplikovanějších úkonů hry, kterého lze dosáhnout za jedinečných podmínek. Sedmiletému gamerovi a jeho otci se to však podařilo.
Call of Duty: Warzone 2
Call of Duty: Warzone 2
Zdroj: Activision Blizzard

V roce 2017 se otec tehdy skoro dvouletého Taje odhodlal k založení kanálu „TheGigaDad“ na Twitchi, kde začal streamovat. Když bylo synovi 5 let, začali hrát spolu a postupně se stali téměř neporazitelným duem. Po dvou letech se jim navíc v novém Warzone povedla jedna z nejobtížnějších věcí vůbec – odpálení atomovky, díky kterému automaticky vyhrajete hru. Jenže vítězství takovým způsobem vyžaduje sekvenci úkolů, které samy o sobě představují překážku i pro velmi zkušené hráče. Jak tedy na atomovku?

  • Nejprve je nutné vyhrát 5 zápasů po sobě
  • Spustit Champion's Quest kontrakt
  • Následně najít tři prvky, které tvoří atomovku a počkat, než se na mapě označí místo s atomovkou
  • Pak je potřeba vyzbrojit atomovou bombu třemi součástkami
  • Nakonec je nutné ubránit bombu před ostatními hráči po dobu dvou minut

Pokud se to někomu zdá jednoduché, berte v povědomí, že potřebné prvky vám mohou ostatní hráči vzít. Hráči, pokoušející se o odpálení, budou na mapě označení korunkou, protože mají v inventáři součástku atomovky. To je jako velký terč namalovaný na jejich hlavě. Recept na nejvzácnější výhru ve hře je prostý.

Výjimečného kousku nyní dosáhl teprve sedmiletý hráč se svým otcem. Taj se tak stal pravděpodobně nejmladším hráčem v historii Warzone, kterému se tohle podařilo. Radost obou byla naprosto oprávněná. Když další den odvezl otec Taje na autobusovou zastávku, dozvěděl se od něj, jak je natěšený, až o včerejším dobrodružství řekne spolužákům ve škole. Přeci jen, komu se ve druhé třídě něco takového podařilo?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.