Přejít k hlavnímu obsahu

Nové zbraně? Co vše nás v úterý pravděpodobně čeká a nemine?

16. 1. 2023 | 17:28 Fortnite Spekulace
I když nová kapitola přinesla do oblíbené hry spoustu nového obsahu, pravdou je, že Epic Games pro ni zatím mnoho aktualizací nevydal. Důvodem je především celopodniková zimní dovolená. Vzhledem k tomu očekáváme, že vývojáři Fortnite přijdou se spoustou nového obsahu.
Firefly Launcher
Firefly Launcher
Zdroj: Epic Games

S novou kapitolou máme nově dvě zbraně, a to Shockwave Hammer a Ex-Caliber Rifle. Leakerům se podařilo odhalit ještě další dvě. Jedna je pojmenována Firefly Launcher, zatímco druhá má primárně ničit stavby a nese název Power Guitar. I když není potvrzeno, že budou rovnou obě přidány v následujícím updatu, je velmi pravděpodobné, že alespoň jednu již uvidíme.

Kromě zbraní Epic Games vydá několik změn na mapě. Ty však budou s největší pravděpodobností pouze drobné. S aktualizací bude přidána také druhá část úkolové řady Oathbound. Kromě toho budeme v rámci Midseason Drop moci splnit speciální úkol k odemknutí nového stylu pro Massai.

Augmenty ve Fortnite
Augmenty ve Fortnite
Foto: Epic Games

Augmenty jsou velkou součástí aktuální sezóny, v tuto chvíli si můžeme vybírat z dvaceti. Bylo odhaleno, že v datech hry je jich dalších jedenáct. Ačkoli datum vydání zatím nebylo odhaleno, předpokládá se, že se v úterý několik dostane do hry.

Creativu 2.0 se zítra nedočkáme, ale podle zvěstí bude vydán s aktualizací v23.30 31. ledna!

Uvidíme, čím nás úterní update překvapí a co skutečně do hry přinese. Jako obvykle bude probíhat odstávka serverů, přibližně od 10:00 zhruba na dvě hodiny.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.