Přejít k hlavnímu obsahu

Falcon Scout začal kroužit nad mapou. Najde si své místo v inventáři?

19. 1. 2023 | 10:11 Fortnite Update hry
Falcon Scout je nejnovější vychytávka, která byla přidána do Fortnite. Vývojáři se možná inspirovali Crypto (Apex Legends) a přidali sledovací dron. K čemu všemu lze novinku využít?
Falcon Scout
Falcon Scout
Zdroj: Epic Games

Falcon Scout je šikovná utilitka, která nám umožní během zápasu prozkoumat oblast a označit pozice nepřátel. Určitě stojí za námahu a čas ji najít. Nejlepší místa k nalezení sokola jsou v Oathbound truhlách a Supply Drops, ale bude se nacházet v normálních truhlách nebo na zemi. 

Sokola lze použít k průzkumu bojišťě. Při výběru utilitky se váš pohled přenese na Falcon Scouta. Můžete s ním létat a poskytne vám tak pohled na terén z ptačí perspektivy. Je třeba si uvědomit, že musíte být bezpečně skryti při létání s dronem, protože budete zranitelní při nepřátelské palbě. 

Dron lze použít k označení cílů nebo příležitostí. Může také vytvořit rádius, ve kterém budou všichni soupeři označeni nejen pro vás, ale i vaše spoluhráče.

Dron ve Fortnite
Dron ve Fortnite
Foto: Epic Games

Kromě těchto základních bojových rolí může sokol také pomoci s otevřením truhel nebo ammo boxů. A nejen to. Zbraně, materiál nebo náboje lze s jeho pomocí přenést k sobě nebo spoluhráči. V boji se tato schopnost ukazuje jako neocenitelná.

Všichni známe situace, kdy vyhrajeme duel a materiál nebo zrovna potřebný med kit spadne na zem. To ve chvíli, kdy máte high, zrovna nepotřebujete. To samé v bojích, když spoluhráči, který není zrovna vedle vás, dojde munice.

A konečně, Falcon Scout může být použit i ke sbírání Reboot karet nebo odnesení knocknutých spoluhráčů do bezpečí. Jen pozor, při odnášení sestřeleného spoluhráče z něj můžete udělat pro nepřítele snadný cíl. 

Bude mít Falcon Scout místo ve vašem inventáři?

Ano, bude. Je rozhodně využitelný v boji.
50% (1 hlas)
Ne, nebude. Už teď mám málo místa v inventáři a nezdá se tak užitečný.
50% (1 hlas)
Celkem hlasů: 2
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.