Přejít k hlavnímu obsahu

TOTY je ve FIFA 23. Nechybí Mbappé ani Messi, ceny se vyšplhají do milionů

20. 1. 2023 | 19:00 EA SPORTS FC 24 Gaming
Nejočekávanější promo roku je tady. Team of the Year konečně přišel do FIFA. Jedenáct nejlepších hráčů roku 2022 dostane speciální karty, jež se budou na své pozici vždy řadit mezi nejlepší ve hře. Podle očekávání se do TOTY dostala trojice Mbappé, Benzema, Messi, rozhořčení fanoušků vzbudila přítomnost Juda Bellinghama. Karty útočníků jsou dostupné ve FIFA Ultimate Teamu od pátečních 19:00.
Útočníci TOTY
Útočníci TOTY
Zdroj: FutSheriff

Trojice Kylian Mbappé, Lionel Messi a Karim Benzema je k mání v balíčcích ve FIFA 23. K útočné dvojice z Paris Saint-Germain se přidá vítěz Zlatého míče z Realu Madrid.

Lionel Messi si svou účast v Team of the Year vysloužil především za zlatou jízdu Argentiny na fotbalovém mistrovství světa, kde ve finále porazil právě Kyliana Mbappého a jeho Francii.

Karim Benzema zažil ve svém klubu perfektní rok. Vyhrál Ligu mistrů, španělskou La Ligu, španělský Superpohár a Superpohár UEFA. Stal se jasným tahounem svého mančaftu. Zranění jen nakonec připravilo o vrchol roku v Kataru.

Kylian Mbappé nepřestává udivovat. V pouhých 24 letech dominuje ve francouzské lize i za národní tým. Střílí jeden gól za druhým, na již zmiňovaném světovém šampionátu zapsal osm přesných zásahů a k nim dvě asistence.

Útočníci jsou v balíčcích od páteční sedmé hodiny večerní. Záložníci jsou naplánováni na 22. ledna, obránci 24. ledna. Kompletní jedenáctka bude ve FIFA 23 ve čtvrtek 26. ledna. V pátek 27. ledna dorazí dvanáctý hráč TOTY spolu s TOTY Nominees/Honourable Mentions.

Štítky: fifa, EA Sports, TOTY
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).