Přejít k hlavnímu obsahu

Ukaž svůj skill! VPA čeká premiérový komunitní turnaj ve Fortnite

22. 1. 2023 | 13:14 Fortnite Aréna
Tohle tady ještě nebylo! V neděli 5.2. od 14:00 se ve Vodafone PLAYzone Areně odehraje vůbec první Fortnite turnaj, který proběhne formou 1v1 build. Bude se soutěžit o super ceny a jediné, co musíš splnit, je mít svůj Fortnite účet. Tak se neváhej registrovat!
Fortnite 1v1 turnaj
Fortnite 1v1 turnaj
Zdroj: PLAYzone

Jak vypovídá název duelu, půjde v něm hlavně o stavění. To je po většinu historie Fortnite nedílnou součástí hry a chloubou nejednoho kvalitního hráče. Jestli chceš ukázat, jak jsi na tom ty, přihlas se!

Jak se registrovat?

Registrace je velice jednoduchá. Stačí napsat na email Vodafone PLAYzone Areny, případně se ozvat na sociální sítě (Facebook, Instagram). Ve zprávě pouze uvedeš, že se chceš registrovat na 1v1 turnaje ve Fortnite a pošleš svůj nick.

O co se hraje?

Jak jsme slibovali, můžeš vyhrát parádní ceny. Hlavním lákadlem je herní vybavení od společnosti Alienware, ke kterým dostaneš kredity do Vodafone PLAYzone Areny.

Kdy? - 5. února od 14:00
Kde? - Vodafone PLAYzone Aréna na Chodově

Ceny v soutěži
1. místo1000 kreditů & Alienware herní myš
2. místo500 kreditů & Alienware podložka pod myš
3. místo300 kreditů & Alienware kšiltovka
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).