Přejít k hlavnímu obsahu

The Last of Us přijde s další sérií, potvrdilo HBO. Seriál je obřím úspěchem

28. 1. 2023 | 17:55 Zajímavost
Seriál The Last of US se vrátí s druhou sérií. Oficiálně to oznámilo HBO. Dílo, které se přímo inspiruje populárním herním titulem, se těší obřímu zájmu a oznámení další série překvapilo jen málokoho. Jak bude vypadat pokračování The Last of Us?
The Last of Us
The Last of Us
Zdroj: HBO

Je to něco nevídaného. Takový zájem ještě platforma HBO nikdy nezažila. The Last of Us boří rekordy. Premiéru druhé epizody seriálu sledovalo 5,7 milionu diváků, o milion víc než úvodní díl (po týdnu 18 milionů). Žádný jiný originální seriál HBO podobný růst nezažil.

Fanoušci jsou nadšení a další dobrou zprávu přineslo v pátek 27. ledna HBO. Joel a Ellie se spolu vydají na dobrodružství i ve druhé sérii.

Výkonný producent a spolupředseda společnosti Naughty Dog Neil Druckmann na Twitteru naznačil, že druhá série bude následovat herní předlohu stejně jako série první. Na plátno by tak byl přenesen děj The Last of Us: Part 2.

První série má za sebou dvě epizody. Na portále ČSFD je zatím ohodnocen 89% a patří mezi top 50 nejlepších seriálů vůbec.

Štítky: The Last Of Us
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).