Přejít k hlavnímu obsahu

Byly otevřeny nejdražší rukavice v CS:GO! Jejich cena přesahuje milion korun

1. 2. 2023 | 11:11 Counter-Strike 2 Zajímavost
Cena skinů v CS:GO se často liší díky jejich floatu (opotřebení) či patternu (vzor). Tyto rukavice nedávno otevřené ve Finsku jsou toho jednoznačným důkazem. Díky jejich vlastnostem stojí totiž téměř 30x víc než jejich dvojníci s jinými prvky odlišným rozložením barev.
Byly otevřeny nejdražší rukavice v CS:GO!
Byly otevřeny nejdražší rukavice v CS:GO!
Zdroj: Twitter.com/@RobertB_CSGO

Tohle se opravdu poštěstí málokomu. Obzvlášť při šancích, které jsou v CS:GO na otevření rukavic z jedné z beden. Štěstěna se obrátila na jednoho z finských hráčů, kterému se podařilo otevřít momentálně nejdražší rukavice v Counter-Striku.

Jedná se o rukavice Crimson Kimono, které samy o sobě tak vzácné nejsou. Ve Field-Tested verzi stojí okolo 30 tisíc a lze je nalézt jak v Glove Case, tak v Operation Hydra Case. To, co ale tyto konkrétní rukavice odlišuje od ostatních, je jejich T1 pattern a také jejich float, který je menší než 0.09.

Znamená to, že valnou část povrchu rukavic tvoří pouze červená barva, což je pro sběratele klíčové, jelikož je lze lépe kombinovat s červenými noži. Díky těmto vlastnostem se cena rukavic může vyšplhat až na 1.3 milionu korun. To z nich dělá vůbec nejdražší rukavice na celém trhu se CS:GO skiny.