Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS nedokázali udělat poslední krůček. Zachrání alespoň turnaj CCT?

1. 2. 2023 | 10:27 Counter-Strike 2 Reportáž
Mistři ČR potvrdili v kvalifikaci na IEM Brazil kvality aktuálně nejlepšího domácího týmu. V obou otevřených turnajích dokráčeli nejdále, ale ani v jednom případě se jim nepodařilo udělat ty nejdůležitější rozhodující kroky. Spraví si chuť proti bývalému hráči ENTERPRISE?
SHOCK a ZEDKO
SHOCK a ZEDKO
Zdroj: SINNERS Esports

Evropské kvalifikace na IEM Brazil v obou případech hostily více než 300 týmů. Do druhého dne se z česko-slovenských týmů podařilo dostat pouze SINNERS a Dynamu Eclot, kteří se v prvním turnaji museli utkat tváří v tvář. Hříšníci po výhře českého derby však nestačili na Eternal Fire a museli zkusit štěstí podruhé.

Také druhý pokus znamenal jízdu až pokročilých kol s pokrytím HLTV.org. Každý oficiální zápas je pro SINNERS nyní důležitý, protože se v pondělní aktualizaci propadli na 67. místo, což je nejnižší umístění od posunu do TOP 30 před dvěma lety. Skolit dokázali 500 a Sangal, závěrečným bossem byl polský tým 9INE.

BO3 série začala mapou Nuke, kterou si zvolili sami SINNERS. T strana jim bohužel nevyšla, což se nedalo říct o soupeři. Prohra 7:16 znamenala přesun na Vertigo. Na něm byl výsledek první poloviny o něco těsnější, i tady ale po změně stran tým z Polska řádil a postup do uzavřené kvalifikace zpečetil opět výhrou 16:7.

Brazílie tedy pro úřadující české mistry zůstane zemí zapovězenou, grind online turnajů však nezastavuje. Další představení je čeká hned ve středu, kdy se od 13:00 postaví CCT North Europe Series 3 novému týmu Let Us Cook. Na kontě již mají jedinou výhru a dvě porážky, takže další prohra už by se rovnala vyřazení.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.