Přejít k hlavnímu obsahu

Historický unikát. Dev1 se chystá na cestu kolem světa, místa určí diváci

9. 2. 2023 | 20:44 Twitch
Něco takového jsme tu ještě neměli. Subathonová cesta kolem světa, na kterou se Ivan „Dev1“ Lazarov chystá, bude světovou premiérou. Třiatřicetiletý streamer bude online po celou cestu, kam ho ale nohy přesně zavedou, je na divácích, kteří ho po zeměkouli povedou.
Dev1
Dev1
Zdroj: Pinterest

Ohromná akce s názvem SUBATHON Tour De World začne již 15.2., přičemž konec může být v nedohlednu. Dev1 sice svůj plán má, ale to neznamená, že jej diváci nezavedou na odlišná místa.

Startovní pozici budou fanoušci moc dobře znát. Byt, kde bývalý CS:GO profík posledních deset let stremoval, má nového majitele. Takže první věc na seznamu je hromadná rozlučka, a to kolem 13. hodiny.

První cíle už jsou také vytyčeny. Nejdříve letiště Vídeň, odkud jej čeká stream dlouhý přímý let až do Bangkoku. Pár dní si Dev1 nechá na aklimatizaci a přesune se na ostrovní město Phuket.

V tu chvíli převezmou otěže diváci, kteří budou rozhodovat o dalších krocích. Jelikož jde o subathon, tak každý donate či odběr prodlouží celkový stream o daný čas. Ať už se jedná o minuty, hodiny, dny, týdny, dokonce i měsíce, Dev1 svou roli splní.

Trasa je zhruba vymyšlena, z Thajska zamíří streamer spolu s diváky do Singapuru, následně navštíví ostrov Bali. Po cestě do Japonska se staví na Filipínách. Po překonání Tichého oceánu je na seznamu Hawaii, USA a nakonec domovská Evropa. Konkrétní místa budou vybírat nejštědřejší fanoušci subathonu. Kromě moci nad destinacemi lze navíc získat různé ceny. Tak jak dlouho bude Dev1 na cestách?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.