Přejít k hlavnímu obsahu

Zahraj si Spider-Mana zdarma! Můžeš vyhrát kopii na PC i další ceny

17. 2. 2023 | 07:30 Aréna
Spolu s PlayStationem jsme si pro vás připravili speciální akci! Od 18. do 26. února si u nás ve Vodafone PLAYzone Areně můžete zahrát oblíbenou pecku Spider-Man: Miles Morales zdarma. Po celou dobu bude vyhrazeno na hru vyhrazeno deset počítačů. Ze všech hráčů z celého týdne se následně vylosují tři výherci samotné hry.
Spider-Man zdarma
Spider-Man zdarma
Zdroj: PLAYzone

Spider-Man je jedním z nejoblíbenějších superhrdinů ze světa Marvelu. Od filmů až po komiksy, příběhy pavoučího muže táhnou. A rozhodně nezaostává ani videohra v hlavní roli s Milesem Moralesem.

Během celé akce bude pro Spider-Mana vyhrazeno deset nadupaných herních počítačů. Z hráčů, kteří si pecku vyzkouší, vylosujeme tři výherce. Ti získají hru Spider-Man: Miles Morales na Steam zdarma. Budeme soutěžit i o další ceny včetně kreditů do Vodafone PLAYzone Areny.

Kdy: 16. - 26. února
Kde: Vodafone PLAYzone Aréna
Hra: Spider-Man: Miles Morales

Vyzkoušej konzole i virtuální realitu

Ve Vodafone PLAYzone Areně si ale můžeš vyzkoušet i ty nejnovější a nejlepší pařby na PlayStation 5 či Xbox Series X. Výběr rozhodně není omezen jen na herní počítače. Je jen na tobě, co si vyzkoušíš!

Kromě herních konzolí můžeš zapařit i na virtuální realitě či parádním herním zařízení, například speciálním gamingovém křesle.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).