Přejít k hlavnímu obsahu

Porazil rakovinu, nyní dostal nejsilnější kartu v historii FIFA

15. 2. 2023 | 07:45 EA SPORTS FC 24 Příběh
Vytáhlý útočník Sébastian Haller je jednou z největších hvězd fotbalového světa posledních týdnů. Zvládl boj s rakovinou, probojoval se zpět do základní sestavy Borussie Dortmund a stal se vzorem pro spoustu nemocných sportovců. EA Sports vydali při příležitosti jeho návratu velice speciální kartu, jež je první svého druhu v historii FIFA.
Sébastian Haller
Sébastian Haller
Zdroj: twitter.com/HallerSeb, EA Sports

Sébastian Haller má za sebou neskutečný začátek roku 2023. Hned 2. ledna se poté, co překonal rakovinu varlat, vrátil do plného tréninku. 4. února pak na světový den boje proti rakovině při svém comebacku do základní jedenáctky německé Borussie Dortmund skóroval a pomohl svému mančaftu k vysokému ligovému vítězství 5:1 nad Freiburgem.

Příběh forvarda reprezentujícího Pobřeží slonoviny obletěl svět. Fotbalová komunita fandí Hallerovi a sleduje jeho výkony. Story si všimli i vývojáři z EA Sports a pro hráče si připravili Flashback SBC.

Přibližně za 60 tisíc mincí může kdokoli získat speciální verzi Sébastiana Hallera ve FIFA 23. Ta má hned několik plusů a výhod, v jednom je historicky vůbec nejlepší.

Nikdy nebyla ve FIFA Ultimate Teamu karta, jež měla ve všech statistikách pod hlavičkou fyzičky hodnocení 99. Výskok, vytrvalost, síla i napadání. To vše má 28letý fotbalista vylepšené na maximum.

EA Sports tak vypichují jeho mentální i fyzickou odolnost, díky které zákeřnou nemoc překonal. Jindy často kritizovaná společnost byla fanoušky pochválena.

Top 4 nejsilnějších hráčů FIFA
HráčRočníkVýskokVytrvalostSílaNapadání
Sébastian HallerFIFA 2399999999
André HahnFIFA 2399999899
Denzel DumfriesFIFA 2199999997
Adebayo AkinfenwaFIFA 2299979999
Štítky: fifa
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).