Přejít k hlavnímu obsahu

Další promo ve FIFA se blíží! Jak budou fungovat upgrady?

16. 2. 2023 | 16:05 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Do FIFA 23 přijde v pátek další promo. Tentokrát se bude týkat tří největších evropských fotbalových soutěží. Vyřazovací část Ligy mistrů, Evropské ligy a Evropské konferenční ligy začíná. A s tím i akce Road to the Final. Jak dosáhnou karty nejvyššího možného upgradu?
RTTF ve FIFA 23
RTTF ve FIFA 23
Zdroj: twitter.com/@FutSheriff

Maximálně budou moci hráči dostat celkem pět vylepšení. U čtyř z nich získá karta jeden plusový bod k celkovému hodnocení, jako bonus se v pozdějších fázích turnaje objeví nové traity, pětihvězdičková slabá noha a pětihvězdičkové kličky.

V obou nižších soutěžích bude tým vždy odměněn za postup a případné vítězné finále. Za to si vyslouží +1 overall rating a k tomu již zmiňované 5* skill moves. Hráči z Ligy mistrů dostanou první upgrade za vítězství v úvodním utkání po vydání proma. Další postup bude stejný jako v případě EL a EKL.

Podle FutSheriffa, nejznámějšího leakera FIFA scény, se v promu Road to the Final objeví brazilský křídelník z Arsenalu Gabriel Martinelli, útočník Manchesteru United Anthony Martial nebo rychlonohý borec reprezentující Juventus Federico Chiesa.

FutSheriff informuje také o tom, že jednotlivá vylepšení budou ve FIFA na konci týdne, ve kterém se daná část soutěže dohraje.

Road to the Final ve FIFA 23 začíná 17. února v 19:00.

Štítky: fifa
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).