Přejít k hlavnímu obsahu

Žena (ne)patří do kuchyně! Streamerka ničila protivníky, zatímco připravovala sendviče

8. 3. 2023 | 16:34 Twitch
Přestože videohry jako hobby jsou záležitostí mladých i starých, mužů i žen, zejména ženy se často potýkají s toxicitou ze strany ostatních. Ti si myslí, že na základě svého pohlaví hráčky přece nemohou hrát tak dobře a „měly by zůstat v kuchyni, kde je jejich místo“. Streamerka se rozhodla, že jim dokáže pravý opak. Ničila nepřátele, zatímco běhala do kuchyně a připravovala sendviče.
Žena (ne)patří do kuchyně! Streamerka ničila protivníky, zatímco připravovala sendviče
Žena (ne)patří do kuchyně! Streamerka ničila protivníky, zatímco připravovala sendviče
Zdroj: SteffyEvans via YouTube, Activision

Vtipy o tom, že žena je dobrá jen na dělání sendvičů, jsou bohužel stále součástí nejen herního světa a dál se drží.

Stephanie „SteffyEvans“ Evans je streamerkou hrající Call of Duty a bohužel se s komentáři, které ji shazují na základě toho, že je žena, setkává zhruba v sedmi zápasech z deseti. Nic si z toho však nedělá a rozhodla se na „vtípky“ na svou adresu reagovat žertovně.

Skutečně se během hraní pustila do přípravy sendvičů. A stejně vyhrávala. Přiznala, že to nebylo zase tak snadné, stálo ji to „kolo nebo dvě“. 

„Zkusila jsem rychle dělat sendviče, což mi trvalo minutu (a půl) až dvě. Připravila jsem krůtí, se šunkou a sýrem a zabalila jsem je do uzavíratelných sáčků. Pak jsem přidala brambůrky a dvě lahve vody spojené do ještě většího sáčku. Všechno jsem uložila do lednice,“ popsala Stephanie svůj „pokus“.

Kromě toho, že dokázala vyhrávat, přestože uprostřed zápasu dělala sendviče, také poukázala na samotnou problematiku toxického chování, jemuž musí hráčky čelit. Streamerka soudí, že takové chování by v reálném světě mělo mít nějaké důsledky. Snaží se také propůjčit hlas lidem, kteří se bojí hrát FPS právě kvůli toxické povaze multiplayerových her. 

Sendviče nakonec nepřišly na zmar. Byly věnovány lidem v nouzi. 

@steffyevans Whatever they tell me to do, I actually do it🥴 #sandwichmaking #snd #steffyevans #fragilemen #callofduty #sameenergy #mw2 ♬ original sound - SteffyEvans
Zdroj: GamingBible
Štítky: stream, call of duty