Přejít k hlavnímu obsahu

Nový světový rekord! Kai Cenat překonal historickou hranici na Twitchi

2. 3. 2023 | 15:22 Twitch
Kai Cenat momentálně zažívá nejlepší stream jeho života. Zapsal se totiž do historie jako tvůrce s největším počtem aktivních předplatitelů a překonal tak Ludwiga, jenž stanovil hranici na 283 066. Vysílání limitované na 30 dní dosáhlo svého cíle a posunulo rekord o desetitisíce.
Kai Cenat
Kai Cenat
Zdroj: Twitch.tv

V dubnu roku 2021 popularizoval streamer Ludwig trend s názvem Subathon. Jedná se o živé vysílání, které se prodlužuje každým donatem či předplatným. V ten stejný rok nastavil Ludwig také světový rekord v počtu předplatných za jeden stream, když jich dohromady obdržel 283 066. 

Ludwigův historický počin byl necelé dva roky na vrcholu historických tabulek Twitche. Až na přelomu února a března 2023 bylo Ludwigovo neuvěřitelné číslo překonáno. Novým králem oblíbené streamovací platformy je Kai Cenat.

Jeho prvním milníkem bylo překonání rekordu streamera Ninjy, který dokázal i bez subathonu dosáhnout na neuvěřitelných 269 000 předplatitelů.

Kaiův stream momentálně stále běží a Ludwigových 283 tisíc nechal daleko za sebou. V současnosti už překonal i hranici 300 000, twitchtracker.com Kaiovi připisuje 306 606 subscriberů.

K údivu všech fanoušků se za Kaie postavil i Twitch, který mu na svém Twitter účtu pogratuloval k překonání tak obrovského úspěchu. 

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Ludwig, Twitch, rekord