Přejít k hlavnímu obsahu

Frozen září a má jisté play-off Ligy mistrů. Vybojuje jeho tým výhru celé skupiny?

5. 3. 2023 | 09:41 Counter-Strike 2 Preview
David „frozen“ Čerňanský v posledních měsících patří mezi absolutní světovou extratřídu. Své hráčské kvality prokazuje i v sedmnácté sezóně ESL Pro League, kde je před posledním dnem své skupiny druhým nejlépe hodnoceným hráčem. Dotáhne spolu s Dorianem „xertioN“ Bermanem MOUZ přímo do čtvrtfinále? O tom se rozhodne v nedělním duelu proti Heroic.
Celý tým před turnajem
Celý tým před turnajem
Zdroj: MOUZ

Skupina B je zatím jednoznačnou jízdou týmu MOUZ. Christopher „dexter“ Nong a jeho kolegové za dva zápasy neztratili ani mapu a jistotou je uvidíme v play-off. Ve hře je ale stále možný postup přímo do čtvrtfinále. Jejich soupeřem budou Heroic, kteří se na postup do finále skupiny hodně nadřeli proti BIG. Třetím postupujícím je FURIA, jež se oklepala z prohry nad MOUZ a probila se pavoukem poražených.

Německá sestava tak spadla do Last Chance Stage a otevře nedělní program zápasem od 12:30. Vítěz duelu proti Complexity poté na závěr dne vyzve Movistar Riders o poslední postupové místo. Mezi dvěma zápasy „odpadlíků“ však proběhne i finále skupiny mezi MOUZ a Heroic, které si od 16:00 nechcete nechat ujít.

Sledováním toho nejlepšího světového Counter-Striku si navíc můžete přijít na hezký skin, týmový merch nebo třeba herní periferie. Pro možnost vyhrát stačí v informační sekci Twitch kanálu PLAYzoneCZ kliknout na „Connect with FACEIT for Drops“. Výhru až 10 000 bodů následně vyměníte za vysněnou odměnu.

ESL Pro League
ESL Pro League
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.