Přejít k hlavnímu obsahu

Dvakrát ace za sebou, to se jen tak nevidí! SHOCK táhl SINNERS za postupem

8. 3. 2023 | 17:50 Counter-Strike 2 Reportáž
Jestli chtějí SINNERS zapomenout na své nezdary, tak na to jdou ve čtvrtém turnaji CCT North Europe výborně. Po jediné prohře opět předvedli neuvěřitelný válec a postupují do play-off.
Max „SHOCK“ Kvapil
Max „SHOCK“ Kvapil
Zdroj: SINNERS

SINNERS se potřebují zvednout a individuality jsou si toho vědomy. Do CCT North Europe Series 4 vstoupili hříšníci jednoznačnou výhrou nad Endpoint, kterou shodně 41 fragy za 45 kol táhli Jindřich „ZEDKO“ Chyba a Tomáš „oskar“ Šťastný. Mapu SINNERS neztratili ani proti Viperiu, kde pro změnu zazářil in-game leader Sebastian „beastik“ Daňo. První šanci na postup sice neproměnili, ale ve středu už do sebe vše zapadlo.

Na mezinárodní sestavu Sangal Esports vlétli na svém Overpassu jako hurikán. Za útok prolomili obranu soupeře hned dvanáctkrát a po změně stran mapu ukončili v nejrychlejším možném čase. V pistolovém kole přitom Max „SHOCK“ Kvapil „nacinkal“ krásný ace s USP-S, na který hned navázal pěti killy s M4A1-S.

Tipsport CS:GO Praha
Tipsport CS:GO Praha
Foto: PLAYzone

Takový kousek se často nevidí, ze známých hráčů si naposledy vzpomeneme na výkon Andrease „Xyp9x“ Højsletha na BLAST Premier World Final 2021. Hezká společnost pro českého borce. 22letý hráč navíc dominoval i na Anubisu, kde byl opět na čele tabulky. Takovou vzpruhu a čistou výhru hříšníci potřebovali.

SINNERS jsou tak v osmifinále a čekají na oznámení pozvaných týmů. Naposledy narazili na 500 a získali jeden z největších skalpů začátku roku. Právě postup do čtvrtfinále CCT North Europe Series 3 je zatím největším úspěchem letošní sezóny. Prioritou je však hledání nového pátého hráče, CCT s týmem hraje Patrik „outex“ Tomko. O postup na Tipsport CS:GO Praha zase budou hrát s Romanem „dreez“ Čomorem.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.