Přejít k hlavnímu obsahu

Clash of the Stars na obří obrazovce! Přijď sledovat zápasy a pobavit se

8. 3. 2023 | 17:10 Aréna
Čtvrté pokračování unikátního turnaje Clash of the Stars budeš moci v sobotu 11. března sledovat na velkoplošné obrazovce ve Vodafone PLAYzone Areně. Pokud nemáš lístek přímo do O2 Universa, máme pro tebe ideální příležitost, jak si zápasy užít naplno. Své místo si můžeš rezervovat na adrese arena@playzone.cz.
Clash of the Stars
Clash of the Stars
Zdroj: PLAYzone

Na Clash of the Stars IV nebudou chybět známá jména českého internetu a showbyznysu. Jedním z největších lákadel je zápas Jakuba Smreka alias Freescoota proti Nathanovi Dzabovi, známému především díky reality show Survivor. Oba už se jednou v kleci představili, oba byli neúspěšní.

Velkou pozornost si vysloužili také Jaroslav „Kotlár Security“ Kotlár a Tomáš „Abe“ Charvát, kteří se utkají v „kleci strachu“. Dalším navrátilcem je kontroverzní Filip Grznár, jenž po vítězství nad Aleš Bejrem vyzve Martina „Pagy“ Sedláka.

Všechna tyto a další utkání si budeš moci užít ve Vodafone PLAYzone Areně. Těšit se můžeš na zábavu, výborné občerstvení, pohodlné posezení a velkoplošnou obrazovku, na které budeš moci turnaj sledovat se vší parádou.

Vyzkoušej konzole i virtuální realitu

Nejen během přestávek si můžeš ve Vodafone PLAYzone Areně vyzkoušet ty nejnovější a nejlepší pařby na PlayStation 5 či Xbox Series X.

S kamarádem nebo proti počítači se můžeš naladit na zápasy Clash of the Stars v jedné z bojových her. Možností, co si zahrát, je ale spousta a je jen na tobě, co si vyzkoušíš!

A výběr není pochopitelně omezený jen na herní konzole. K dispozici je téměř 60 počítačů, virtuální realita či herní zařízení jako speciální gamingové křeslo.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).