Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance! 4. kvalifikace na první velký turnaj sezóny proběhne v neděli

12. 3. 2023 | 08:14 Counter-Strike 2 MČR
Taková příležitost tady v následujících týdnech znova nebude. Přijďte ukázat, že esport jste vy všichni, poslední otevřená kvalifikace na Tipsport CS:GO Praha čeká jen na vás. Stačí jen dát dohromady pětičlenný tým a třeba se právě vy dostanete do konkurence SINNERS.
Tipsport CS:GO Praha
Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone

Nová sezóna Tipsport CS:GO Road to MČR začne turnajem Tipsport CS:GO Praha. Jeho polovinu účastníků utvoří postupující z kvalifikace, kam se může probojovat naprosto každý. Nedělní odpoledne ale nabízí poslední takovou možnost. Výsadou MČR seriálu je otevřenost pro všechny, jak bývá každý rok zvykem.

Tipsport CS:GO Praha
Tipsport CS:GO Praha
Foto: PLAYzone

Motivace přihlásit se mohou být různé. Kdo je na začátku své esportové cesty a nefalšované kompetitivní zážitky teprve objevuje, toho potěší každá výhra a nezdary jej naopak posunou. Právě proto jsme do kvalifikací zvolili dvoufázový formát, kde první prohra neznamená vypadnutí. Zahrát si teoreticky (při určitém počtu týmů a jeho rozdělení do skupin) si můžete zahrát až pět zápasů, než vypukne play-off.

Vítězové čtyř kvalifikací postoupí do další fáze, kde se vedle nich objeví čtyři účastníci loňského Tipsport MČR CS:GO. Dvě další výhry pak znamenají postup do prvního velkého eventu sezóny, který vyvrcholí v pražském esportovém centru Vodafone PLAYzone Arena. Nebudeme ale předbíhat, nejdůležitější je vůbec začít. Mrkni tak na první a druhou kvalifikaci a přijď si o víkendu zahrát. Věř nám, že se budeš bavit!

Harmonogram první zastávky Tipsport CS:GO Praha
DatumCo se odehrává
Sobota 4. března 13:001. otevřená kvalifikace
Neděle  5. března 13:002. otevřená kvalifikace
Sobota 11.  března 13:003. otevřená kvalifikace
Neděle 12.  března 13:004. otevřená kvalifikace
Pátek 17. – 19. březnaUzavřená kvalifikace
Pátek 24. – 26. březnaSkupinová fáze
Pátek 7. – 9. dubnaOffline play-off
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.