Přejít k hlavnímu obsahu

Česká reprezentace proti Polsku UŽ DNES! Na historickou událost dohlédnou Švanci či Ujfaluši

23. 3. 2023 | 10:20 EA SPORTS FC 24 Preview
Prestižní souboj Česka s Polskem na fotbalovém hřišti, o den dříve také u PlayStationu. Ideální program na příští týden. Pro svět esportu to bude velká událost. Vůbec poprvé v historii se totiž na českém území odehraje profesionální mezinárodní zápas ve FIFĚ. A fanoušky ve Vodafone PLAYzone Areně čeká ještě mnohem víc.
Česko vs. Polsko
Česko vs. Polsko
Zdroj: eRepre

Obě reprezentace, tu fotbalovou i esportovou, čeká náročný špíl. Polští fotbalisté patří dlouhodobě mezi širší evropskou špičku, hráči FIFA figurují na oficiálním světovém žebříčku na 2. místě. Do Prahy dorazí s tím nejlepším, co mohou nabídnout. Favorit je tak jasný, ale ani česká eRepre se v mezinárodní konkurenci neztrácí, patří jí momentálně dvacátá pozice.

Fanoušci se kromě českých eReprezentantů Emericksona, MarioOosa99 a Serona mohou těšit také na současné nebo bývalé fotbalové reprezentanty, kteří si to rozdají na virtuálním trávníku ve FIFA. Prvními potvrzenými jsou Tomáš Ujfaluši a Petr Švancara. Z pustého ostrova do Vodafone PLAYzone Areny!

Celý event se uskuteční právě v prostoru Vodafone PLAYzone Areny v Praze na Chodově, a to ve čtvrtek 23. března od páté hodiny odpolední. Vstup na akci je zdarma. Na fanoušky čeká také doprovodný program, soutěže a díky partnerovi akce Hyundai také turnaj ve FIFĚ . V něm si budou moci zahrát o vstupenky na vyprodaný fotbalový zápas Česko vs. Polsko či dres podepsaný hráči české fotbalové reprezentace. Tohle prostě nechceš prošvihnout.

Druhá kvalifikace
Druhá kvalifikace
: PLAYzone

Pro diváky, kteří nebudou moci dorazit na místo a užít si atmosféru přímo ve Vodafone PLAYzone Areně, bude na twitch.tv/erepre k dispozici přímý přenos z akce. Oficiální zápas pod hlavičkou FIFA se odehraje ve formátu BO5, tedy na tři vítězné zápasy, do kterých nastoupí vždy dvě dvojice proti sobě.

Ještě před utkáním českých borců zjistíme vítěze ankety eFotbalista roku, jenž bude oznámen v pondělí 20. března od 21.10 na obrazovkách ČT 1, společně s vyhlášením Fotbalisty roku.

Program:

FIFA turnaj pro fanoušky:

  • 11:00 – 15:00, registrace
  • 15:00 – 17:00, odehrání turnaje

Zápas Česko x Polsko:

  • 17:00 – showmatch osobností
  • 17:30 – 1. zápas Česko x Polsko
  • 18:00 – 2. zápas Česko x Polsko
  • 18:30 – showmatch osobností
  • 19:00 – 3. zápas Česko x Polsko
  • 19:30 - 4. zápas Česko x Polsko
  • 20:00 - 5. zápas Česko x Polsko
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).