Přejít k hlavnímu obsahu

Novinka ve FIFA 23. Co bude na nadcházející akci speciální?

16. 3. 2023 | 17:21 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Na FUT Birthday si budeme muset ještě minimálně další dva týdny počkat. Do FIFA totiž v pátek 17. března dorazí FUT Ballers. Zbrusu nové promo bude speciální hned v několika ohledech a bude se částečně podobat akci Numbers Up z FIFA 22.
Nové promo FUT Ballers
Nové promo FUT Ballers
Zdroj: EA Sports (s povolením)

EA Sports se v pátek vytasí s dalším novým promem. Do fotbalové pařby FIFA bude přidáno FUT Ballers. Co o promu víme díky leakům na sociálních sítích?

Bez balíčků

Hráči z FUT Ballers se podle Fut Sheriffa neobjeví v balíčcích. Speciální kartičky budou k mání jen skrze SBC a objectivy. Připravte si fodder, tohle bude jízda! Přesný počet SBC a úkolů je zatím neznámý, stejně tak jako frekvence, se kterou budou noví borci vycházet.

Podle informací již zmiňovaného leakera budou FUT Ballers podobní nepopulárnímu promu z FIFA 22. Stejně jako u Numbers Up by se měl jeden z hráčských statů vyšplhat na hodnotu 99.

Druhá kvalifikace

První leaky odhalily tři nové karty, jež ve FIFA vyjdou v rámci proma FUT Ballers. Chybět by údajně neměli Alex Oxlade-Chamberlain, Mason Mount a Arnaut Danjuma. O hráče z Premier League tak nebude nouze.

S novou kartičkou se budeš moci ukázat na další otevřené kvalifikaci MČR FIFA Online II powered by Hyundai. První bitva je za námi, před zastávkou máš ještě další dvě šance na postup.

Štítky: fifa, fut ballers, promo, MČR
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).